Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, PinkDolphin כתב:

למה שיורידו לך עוד, אם כבר נתנו לך את ההצעה הזולה ביותר? אלא אם כן משקרים להם, ומספרים על הצעה דמיונית ממישהו אחר -- אבל אז צריכים להיות מוכנים ל ״אנו לא יכולים להתחרות בזה. יפה שמצאת, בהצלחה ושלום״.

לדוגמא, כלל הציעו לי "זול" אבל זה שהם ידעו הצעות אחרת, 9 וAIG נתנו מחירים בלי לדעת הצעות אחרות (כי לא היה)

אם פתאום 9 ירדו מהמחיר המוגזם שיש לי הצעות אחרות?

אם פתאום AIG יתנו מחיר יותר טוב מכלל שאני אגיד להם את מה שכלל מציעים?

לפני 11 דקות, liorlev1 כתב:

ביטוח חובה תעשה אצל הפול ששייך למדינה ולכן יהיה זול

תקלה

לא ניתן להשלים את התהליך באופן דיגיטלי, אנא פנה למוקד המכירות בטלפון 03-9424300 שלוחה 1

ננסה להתקשר מחר לראות, אבל אם אני עושה אצלהם רק חובה מי שאני עושה אצלו רק צד ג' לא יקח לי יותר יקר מאשר אם הייתי עושה אצלו גם את החובה?

יש גם את העניין שצריך להתעסק עם 2 גופים במקרה וצריך להפעיל ביטוח.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, liorlev1 כתב:

ביטוח חובה תעשה אצל הפול ששייך למדינה ולכן יהיה זול

?? ראשית, הפול לא שייך למדינה. זה תאגיד של חברות ביטוח לביטוח חובה לפי חלקן היחסי בשוק, שאסור לו לסרב לבטח אף מבוטח (ולכן הוא קיים, כיוון שביטוח חובה הוא חובה, אז זה ביטוח שמיועד למי שהחברות הרגילות לא מוכנות לבטח).
שנית, בד״כ התעריפים שלהם בכלל יותר יקרים מהתעריף הרשמי, לכאורה בגלל ״עלות אדמיניסטרטיווית״ שמרשים להם לגבות. חברות הביטוח הרגילות בהרבה מקרים מוכנות להוריד 100-200 ש״ח מעלות החובה ה״רשמית״ (שהיא עלות מכסימלית) למי שעושה אצלם ביטוחים נוספים.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז מעדכן שבסוף סגרתי עם AIG

2300 חובה

1600 צד ג' 2.5 מליון עם כל התוספות שאי אפשר לבטל (היה אפשר לבטל רק את השמשות)

היה לי הצעות טיפה יותר זולות אבל הם לא כללו כלום והכיסוי שלהם היה רק עד מליון, מעדיף לשלם עוד 200 שקל ולכסות את 2 הלחיים 😜

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, Sparrow420 כתב:

2300 חובה

היה לי הצעות טיפה יותר זולות אבל הם לא כללו כלום והכיסוי שלהם היה רק עד מליון, מעדיף לשלם עוד 200 שקל ולכסות את 2 הלחיים 😜

הסיכוי שתשבית רכב של מיליון הוא סיכוי יותר נמוך מזכיה בלוטו. גם אם פגעת ברכב של מיליון שאין כמעט סיכוי שיקרה, אתה גם צריך להשבית אותו בשביל זה ולא רק לעשות לו נזק חלקי. מיותר לדעתי.

פורסם

אתה לא צריך להשבית רכב של מיליון. אתה צריך להיות מעורב בתאונה עם יותר מרכב אחד, או לגרום נזק למשהו אחר. למשל - להוריד עמוד תאורה ורמזור על רכב או שניים אחרים - ואלה דברים לא כל כך נדירים. שאין לי מושג כמה שווה עמוד כזה, אבל עם פגיעה בעוד רכבים זה בהחלט יכול  להיות סכום גדול.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 25.5.2022 בשעה 12:25, Sparrow420 כתב:

2300 חובה

משהו לא הגיוני במחירי חובה שקיבלת, בגלל שמחירי החובה עלו (וגם בגלל שהם החלק היקר במשוואה) עדיף להתחיל להשוות בחובה קודם, בדקת במחשבון ביטוח חובה?

עם נתונים כמו שרשמת (בן 27 , 10 שנים רישיון, 0 תאונות 0 שלילות ורכב מנוע 2000), המחירים הכי זולים שקיבלתי במחשבון הם מתחת ל1600 בחובה, בווישור ובביטוח חקלאי, אני עשיתי לפני חודש בחקלאי, בערך באותם תנאי ביטוח כמו שלך ויצא לי הרבה הרבה פחות (יש לי וותק של 3 שנים ומעלה בצד ג'), יש גם הנחה ללקוחות חדשים ולבעלי פוליסות מרובות, לדעתי יהיה לך זול יותר.

אגב, אתה יכול לעשות את הפוליסות בחברות ביטוח שונות, חובה במקום אחר וג' במקום אחר.

נ.ב, אם הביטוח לא התחיל אתה יכול לבטל בשיחת טלפון אחת.

נ.ב 2, לא הייתי מבטל את הביטוח שמשות.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
  • אהבתי 1
Detailer.gif
פורסם

אני חושב שהנקודה שפספסת ומסבירה את המחיר היא "רצף ביטוחי של שנה"

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא, לא פספסתי הרצף הביטוחי הוא רלוונטי לצד ג' לא לחובה, הוא יכול לעשות חובה וצד ג' בשתי מקומות שונים ועדיין תהיה לו הוזלה של כמה מאות שקלים...

בגלל זה מתחילים בחובה כי הכי קל להשוות במחשבון הביטוח חובה ויש הפרשים של כמעט 1000 שקל בין ההכי זול להכי יקר.

• מעניין 1
Detailer.gif
פורסם
בתאריך 25.5.2022 בשעה 12:25, Sparrow420 כתב:

2300 חובה

בדקת גם עם חברת מקס שעובדת דרך aig כפי שהמלצתי לך?

פורסם
לפני 10 שעות, lei1989 כתב:

משהו לא הגיוני במחירי חובה שקיבלת, בגלל שמחירי החובה עלו (וגם בגלל שהם החלק היקר במשוואה) עדיף להתחיל להשוות בחובה קודם, בדקת במחשבון ביטוח חובה?

עם נתונים כמו שרשמת (בן 27 , 10 שנים רישיון, 0 תאונות 0 שלילות ורכב מנוע 2000), המחירים הכי זולים שקיבלתי במחשבון הם מתחת ל1600 בחובה, בווישור ובביטוח חקלאי, אני עשיתי לפני חודש בחקלאי, בערך באותם תנאי ביטוח כמו שלך ויצא לי הרבה הרבה פחות (יש לי וותק של 3 שנים ומעלה בצד ג'), יש גם הנחה ללקוחות חדשים ולבעלי פוליסות מרובות, לדעתי יהיה לך זול יותר.

אגב, אתה יכול לעשות את הפוליסות בחברות ביטוח שונות, חובה במקום אחר וג' במקום אחר.

נ.ב, אם הביטוח לא התחיל אתה יכול לבטל בשיחת טלפון אחת.

נ.ב 2, לא הייתי מבטל את הביטוח שמשות.

בהצלחה.

ממה שהבנתי זה גם בגלל שאין לי בקרת יציבות, רק abs

ולא הייתי מבטל אם זה היה שמשה מקורית

לפני 8 דקות, David2540 כתב:

בדקת גם עם חברת מקס שעובדת דרך aig כפי שהמלצתי לך?

לא, שכחתי מזה

אני אבדוק אבל לקטע לראות

פורסם
לפני 22 שעות, David2540 כתב:

הסיכוי שתשבית רכב של מיליון הוא סיכוי יותר נמוך מזכיה בלוטו. גם אם פגעת ברכב של מיליון שאין כמעט סיכוי שיקרה, אתה גם צריך להשבית אותו בשביל זה ולא רק לעשות לו נזק חלקי. מיותר לדעתי.

כמו שספיראל אמר, זה לא רק הרכב הכי יקר שאתה יכול להשבית, יש מלא תשתיות וכולי

גם אם פגעת בפיאט פונטו 98' ששווה 3 אלף בלחץ, בדרך גילחתם 100 מטר מעקה שצריך להחליף, אחד הרכבים נדלק מסיבה כזאת או אחרת וצריך לתקן את האספלט ולצבוע שם מחדש ולשלוח צוות פינוי מפגעים כי הגרר שלך לקח רק את הרכב עצמו, בלי כל השברים שיש על הכביש

וכל עבודה שאתה עושה צריך לא רק צוות עבודה, צריך גם פקחי תנועה וצוותי אבטחת כביש(העגלות חץ הכתומות) ואז לשלוח בקר איכות לראות שהכל בסדר

וכל זה עולה כסף שיקחו ממך במידה ויודעים שאתה אשם בתאונה

• תוכן חדש...