Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהל'ן חבר'ה,

אני בעל אייפון 13 וקניתי דרך אמאזון מגן של 'OTTERBOX' שקוף שכמובן הצהיב לי.

העניין הוא שאני מאוד מרוצה ממנו אבל כשאני מחפש מגנים צבעוניים (צבעוניים, לא מקושקשים) המבחר שם מאוד מוגבל( שחור, אפור ושקוף).

ראיתי בKSP שיש מגנים מקוריים של 'APPLE' מסיליקון בצבעים מעניינים אבל הם נורא יקרים(200 ש"ח) ביחס לOTTERBOX אז רציתי לדעת אם יש אתר שמסקר חברות של מגנים לאייפון? 

פורסם

תרכוש ב-ebay מגוון רחב יותר וניתן למצוא אותם בגרושים מכל הסוגים המינים הצבבעים ובמשלוח חינם, בארץ זה גניבה לאור יום, כמו כל דבר. 

פורסם

במאמר מוסגר - מאוד לא ממליץ על הסיליקון של אפל (לא השקוף ולא הצבעוניים)

השקוף עבה מדי

הצבעוניים הסיליקונים לא עמידים במיוחד.

דווקא המגני עור שלהם לטעמי מעולים ממש. אבל גם ממש לא זולים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 22 שעות, Mikelt89 כתב:

תרכוש ב-ebay מגוון רחב יותר וניתן למצוא אותם בגרושים מכל הסוגים המינים הצבבעים ובמשלוח חינם, בארץ זה גניבה לאור יום, כמו כל דבר. 

יש מגוון מטורף בEBAY במחירים נורא נוחים, פשוט אם מחפשים איכות ומותגים מוכרים קשה מאוד למצוא אותם באיביי.

פורסם
בתאריך 8.5.2022 בשעה 18:06, Liviur כתב:

במאמר מוסגר - מאוד לא ממליץ על הסיליקון של אפל (לא השקוף ולא הצבעוניים)

השקוף עבה מדי

הצבעוניים הסיליקונים לא עמידים במיוחד.

דווקא המגני עור שלהם לטעמי מעולים ממש. אבל גם ממש לא זולים.

היי,

רציתי לשאול אותך האם המגני עור שלהם לא גורמים להתחממות יתר? הם לא נראים נושמים במיוחד..

אגב רציתי לשאול אם לפני שרכשת בדקת  איפה הכי זול? בKSP הם עולים 250 ש"ח.

לפני 4 שעות, ירחמיאל כתב:

אני נאמן כבר שנים למוצרים של UAG.
מעולם לא איכזבו אותי, והנייד נופל אצלי כפעמיים ביום על הרצפה... 
פעם הם גם היו שולחים ארצה, היום כבר לא ויש לרכוש אותם אינטרנטית, בד"כ איביי.
https://www.urbanarmorgear.com/

העיצובים שלהם ממש יפים.

יש לך קישור עם מחיר טוב במקרה?

• תוכן חדש...