Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להגיש תלונה או לא? שכן שבא "להרביץ" לי ומאים כי אני חונה לו באזור שליד הבית

סטודנט עני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

באמא שלי אנשים הזויים
אני בא חוזר לבית אתמול בסביבות 9 וחצי אין חניה לידי ממשיך טיפה קדימה
אני בא חונה יוצא מהאוטו עם כמה סלים כבר 5 מטר מהרכב שכבוי בדרך לבית. האישה שהבית שלה בתמונה יוצאת אומרת לי לא לחנות שם שהבת שלה צריכה לבוא. עכשיו יש להם מקום 1 פנוי בחניה הפרטית ועוד מקום פנוי מלפני ואחוריי. עכשיו וואלק באמת אין לי בעיה היה לחנות טיפה אחורה אבל כבר יצאתי מהאוטו ולחזור להזיז בלי סיבה זה פשוט טמטום. אומר לה שיש לה מלא מקום לחנות אומרת לי לא הבת שלי צריכה לחנות שם אומר לה שהיא יכול לחנות בכל שאר החניות הפנויות, היא אומרת לי "לא אני צריכה לחנות שם" כאילו איזה טמטום את כבר בבית את החנית כבר איך את בבית והרכב לא באזור, ואיפה הרכב בטיזנאמו? אומר לה את זה במילים יותר יפות, לא עונה.
עכשיו בקיצור מתעלם ממשיך ללכת לכיוון הבית שלי, בעלה יוצא מתחיל לקלל לצעוק להגיד לי אני אשבור לך את השמשות אני אפנצר לך את הגלגלים, אני אומר לו "מה אתה רוצה שאני אזמין לך משטרה?" הוא צועק תזמין משטרה תזמין משטרה ומתחיל להתקרב אליי באגרסיביות, מרים אגרוף לכיוון הראש שלי וממשיך להתקרב ולהתקרב שאני כל הזמן הולך אחורה בשביל ספייס ואומר לו שיתרחק ממני. בקיצור מפנה יד אחת שתהיה לי להגנה, מניח את הדברים על הרצפה ועם היד השנייה מתקשר למשטרה. (עכשיו זה די נאחס כי שאתה מתקשר עם יד אחת אתה לא יכול להגן על עצמך בצורה יעילה וגם עם תיק כבד על הגב שגם מקשה) והוא ממשיך להתקדם ולהרים אגרופים. בקיצור מפה לשם הוא חוזר לבית (חבל לא היה גבר בא אליי שאני עם ידיים פנויות ובלי התיק על הגב). בקיצור מפה לשם המשטרה הגיעה דיברה איתם, האישה כמובן חושבת שהיא צודקת ושכל העולם חייב לה דברים ואומרת לשוטר שאני הייתי צריך להזיז את האוטו. בסוף אחרי שהשוטר מדבר איתם השוטר שואל אותי (גם לפני וגם אחרי שהוא נכנס להם לבית) אם אני רוצה להגיש תלונה, אני אומר לו שלא כי הם שכנים אבל אם היו אנשים אחרים כבר הייתי מגיש תלונה, ושואל אותו אם הכל מתועד למקרה שיעשה לי משהו לאוטו. הוא אומר שכן והוא אומר שאני תמיד יכול להגיש תלונה גם בהמשך. מבקש ממני בכל זאת להזיז את האוטו סתם כדי לצאת בסדר עם השכנים. בסדר שיהיה מזיז את האוטו משבצת אחת אחורה (איזה טמטום) והולך לבית.

עכשיו תאמת גם זה שהזזתי משבצת אחת אחורה נראה לי לא מספיק לחולי נפש האלה.

עכשיו כל החניה הזאת זה דרך אפר כזאת ליד שיחים ועצים. כאילו זה איזה חניה של הילטון שהם רבים איתי.
להגיש תלונה או לא? שכן שבא "להרביץ" לי ומאים כי אני חונה לו באזור שליד הבית

מה אומרים להגיש תלונה? אני אמרתי לשוטר שלא בנתיים כי הם שכנים אבל אני תמיד יכול להגיש לפי מה שהוא אמר, והשכן גם הודה במה שהוא עשה, ואמר לשוטר שהוא לא יעשה את זה, פחחחח.

בקיצור הזוי

מה שהכי מצחיק שהיום בבוקר הלכתי לשם לאזור של החניה והכל כמובן היה פנוי חוץ מאיזה רכב מיני קטן שהיה טיפה קדימה מאיפה שהחנתי לפני שהזזתי אחורה (שהיה יכול באותה המידה להיכנס טיפה מלפניי וזה היה אפילו יותר קרוב להם לבית).
באמת שבא לי לזרוק להם "נו הבת שלכם מצאה חנייה בסוף?" ולעמוד ליד כל החניה הריקה 

עריכה אחרונה על ידי סטודנט עני
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגיש תלונה, אין שאלה בכלל.

ואת זה אני אומר מנסיון, שכאשר ויתרתי על הגשת תלונה רשמית, המאיים חזר לאיים ביתר שאת. אז הוגשה תלונה והאפס חזר לייבב מתחת לאבן ממנה הוא זחל החוצה. 

מגיש תלונה, שהבחור יוזמן לתחנת משטרה לתת את גירסתו, ואם הוא לא עבריין צעצוע, הוא יירגע.

עבריין 'כבד' לא יתלכלך עם שטויות כאלה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 48 דקות, discoTD5 כתב:

מגיש תלונה, אין שאלה בכלל.

ואת זה אני אומר מנסיון, שכאשר ויתרתי על הגשת תלונה רשמית, המאיים חזר לאיים ביתר שאת. אז הוגשה תלונה והאפס חזר לייבב מתחת לאבן ממנה הוא זחל החוצה. 

מגיש תלונה, שהבחור יוזמן לתחנת משטרה לתת את גירסתו, ואם הוא לא עבריין צעצוע, הוא יירגע.

עבריין 'כבד' לא יתלכלך עם שטויות כאלה. 

לפני 57 דקות, ArikM כתב:

שכן או לא. אני הייתי מגיש תלונה, יש דרך ארץ ויש אנשים שרק ככה לומדים

המחשבה העיקרית של לא להגיש תלונה היא המחשבה שעצם הזמנת המשטרה וזה שהשוטרים נכנסו להם לבית ודיברו איתם הספיק. בנוסף לא למשוך "פעולות נקם" כאלה ואחרות

אני לא פוחד מהם ואם אין חניה אני עדיין אחנה שם, השאלה אם מבחינתם הם "חושבים" עדיין שאסור לי לחנות שם ואם הם חושבים כך אני באמת אולי צריך להגיש תלונה אבל אני לא יכול לדעת 

לפני 2 דקות, Coro כתב:

המשטרה תסגור את התיק, חבל לבזבז את הזמן.

זה בטח כך ברוב המקרים, אני לא תמים. מצד שני שומעים אותו מקלל בשיחה שלי עם המשטרה, אומר: "אתה תגיע לשאסי היום תזמין תזמין משטרה יבן זונה אני מגיע לג'אנט שלך היום" ועוד כל מיני כאלה. והטלפון שלי הקליט אפילו טיפה לפני שהמשטרה ענתה ששם שומעים עוד דברים.

בנוסף אחד השוטרים שיצא מהבית שלהם אמר לי שהוא לא הכחיש כלומר הוא בעצם הודה מול השוטר ואמר שהוא פשוט לא יעשה את זה (יפנצר לי את הגלגלים וישבור לי את השמשות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור נשמע ילד מטומטם שאשתו הרגיזה אותו דקה לפני, לדעתי אם תגיש תלונה זה סתם יפתח מריבה, הראת לו שאתה רציני ולא משחקים בך בזה שהבאת משטרה, לפי איך שהןא התקפל לשוטרים, אני מאמין שהוא לא יחזור על השטויות שלו שוב.

לדעתי, חבל על הזמן והאנרגיות שלך בלהגיש תלונה.

זוהי דעתי.

• רעיון טוב! 2

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם סוגרים עם ראיות יותר חזקות. תגיש רק אם אתה רוצה להבהיל אותו קצת, אפשר גם להוציא צו הרחקה מאיימת, אבל אל תשלה את עצמך שיצא מזה כתב אישום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, המהיר הזהיר כתב:

בקיצור נשמע ילד מטומטם שאשתו הרגיזה אותו דקה לפני, לדעתי אם תגיש תלונה זה סתם יפתח מריבה, הראת לו שאתה רציני ולא משחקים בך בזה שהבאת משטרה, לפי איך שהןא התקפל לשוטרים, אני מאמין שהוא לא יחזור על השטויות שלו שוב.

לדעתי, חבל על הזמן והאנרגיות שלך בלהגיש תלונה.

זוהי דעתי.

האמת אני חושב בדיוק כמוך אחד לאחד, תודה על התגובה!

לפני 3 דקות, Coro כתב:

הם סוגרים עם ראיות יותר חזקות. תגיש רק אם אתה רוצה להבהיל אותו קצת, אפשר גם להוציא צו הרחקה מאיימת, אבל אל תשלה את עצמך שיצא מזה כתב אישום.

כן אני לא מצפה שיכניסו אותו לכלא או משהו רק שילך לחקירה ויפחד להתנהג ככה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהוא יפחד. יכול להיות מאידך שתגרום לתוצאה הפוכה.

כל עוד לא הגשת תלונה, הוא יפחד שתגיש תלונה.

אם תגיש תלונה והיא תסגר, כבר אין פחד. הוא יכול לחשוב שהוא לא עובר על החוק וזה יעודד אותו להמשיך בהתנהגות כזו כי אין לזה השלכות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, Coro כתב:

יכול להיות שהוא יפחד. יכול להיות מאידך שתגרום לתוצאה הפוכה.

כל עוד לא הגשת תלונה, הוא יפחד שתגיש תלונה.

אם תגיש תלונה והיא תסגר, כבר אין פחד. הוא יכול לחשוב שהוא לא עובר על החוק וזה יעודד אותו להמשיך בהתנהגות כזו כי אין לזה השלכות.

זה הסנריו הכי גרוע וחשבתי על זה באמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, avargel כתב:

איפה לומדים לקלל ככה 😀

תגיע לשאסי, אני מגיע לג'אנט שלך,...

עולם דימויים עשיר ללא ספק

חחחחחחח אני אפילו לא הבנתי למה הוא מתכוון, כנראה להגיע לפחחות ושהוא יעשה נזק עמוק בגלגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הוא משתייך לעדה מסויימת  שהם אנשים נהדרים אבל מתחממים מהר ודקה אח"כ יעלה אליך הביתה עם עוגיות שאשתו אפתה 

אני מכיר הרבה כאלו

להורים שלי יש שכן אותו דבר בחגים הוא מביא אליו את כל העולם ואשתו

כל השכונה רעש קריוקי וכמובן אין חנייה בגללם חונים ליד הבניין 

שנה אחת זה עלה לאבא שלי למוח  ירד ודבר איתם יפה שכבר מאוחר הבן אדם כמעט הרג את אבא שלי "אתה הורס לי את החג ...."

תכלס למחרת עלה אלינו ואמר שלא יודע איך זה קרה לו ושהוא היה מתוח  בגלל איזו דרמה משפחתית שמה 

המסקנה היא שאם זה לא משהו שיטתי לא חושב שזה הוגן וכדאי להגיש תלונה (בהנתן העובדה שהוא רק איים , אם היה מרים יד זה היה סיפור אחר )

זה יכול רק להרע יחסים 

ולזכוור שיש אנשים מטומטמים בכל מקום ואם אי אפשר לשנות אותם ללמוד לחיות איתם 

• אהבתי 2
  • משעמם 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...