Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני תמיד שואל את עצמי איך הכי נכון לכבס את המגבות/מטליות/כפפות.

אני שם את המכונה ל 40 מעלות ו 700 סיבובים. 

ופקק של ג׳ל כביסה. 

יש צורך לשים אבקת כביסה או מרכך כביסה? או שג׳ל אמור להספיק? 

ועוד דבר - אני מעדיף להכניס לאחר מכן את הכביסה למייבש, מאשר לתלות בשמש, כי אז המגבות צוברות אבק וגרגירי לכלוך ועדיף להימנע מזה. זה נכון?

פורסם

על הנייר העקרונות החשובים הם לא לכבס בטמפ' גבוהה מדיי (60+) כי זה נקודת הרתיחה של הסיבים ואז אתה מאבד בעצם את התכונות של המיקרופייבר.

מה שכן בטמפ מאוד נמוכה יותר קשה לנקות אז אני כמוך גם מכבס על 40

עדיפות לג'ל כמו שאתה שם כי באבקה יש גרגירים שעלולים להתקע בסיבים, מרכך בשום פנים ואופן לא כי הוא סותם את הסיבים ואז אתה מאבד את התכונות של המטלית :)

לגבי המייבש - שוב בנוגע למה שאמרתי בהתחלה בחום גבוה המטלית עלולה להיהרס בגלל נק הרתיחה אבל אני מעדיף לשים במייבש במקום לתלות ושם אותם על ההגדרה הבינונית, לא האוויר הכי חם שיש מנגד לא קר.

אפשר לייבש גם על מתלה בבית, כל עוד זה לא בחוץ אין סיבה שגרירי אבק ולכלוך יכנסו לך למטלית.

פורסם

בשביל מה לבזבז כסף על נוזלי כביסה של חברות כמו carpro, סתם בזבוז כסף

אני משתמש בזה כבר שנים, המליצו על זה גם בפורום המון פעמים

https://shop.super-pharm.co.il/home/cleaning-and-maintenance/laundry/washing-gel/טקסטיל-שמפו-נוזל-1-ליטר/p/334?gclid=CjwKCAjw6dmSBhBkEiwA_W-EoJVgDKUbAagY-ssa9pul8Z9gH_vTWmie5w9v6k29GqqcfAIlBANoXhoCpwwQAvD_BwE

40 מעלות, תולה בצל, לפעמים מוסיף קצת חומץ 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 14.4.2022 בשעה 13:20, rsm130d כתב:

טקסטיל שמפו.

כביסה ביד.

תלייה בצל עד לייבוש מוחלט.

לי אין מכונת כביסה...תגיד לי אם מה שאני עושה זה בסדר וזו הכוונה של כביסה ביד. 

אני שם בקופסת פלסטיק יחסית עמוקה את המטליות והכפפה, ממלא מים ושם איזה פקק או פקק וחצי של השמפו טקסטיל הזה. משפשף אותן קצת בתוך המים ומשאיר ככה אפילו יום שלם למשל. אח"כ מוציא מהקופסה, שוטף קצת בזרם מים ונותן לזה פשוט להתייבש. זה סבבה? 

• תוכן חדש...