Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי VW golf mk5 שנת 2007.

בשנתיים האחרונות כאשר הייתי מדליק את המזגן על קור בקיץ היה לוקח לו המון זמן להתחיל לקרר, ברמה שלפעמים רק אחרי 10-15 דקות שהוא פועל היה מתחיל לקרר קצת וגם לא ברמה מספקת . 

לאחרונה לא רק שלוקח לו זמן עד שהוא מתחיל לקרר, רק בפתח אחד של יציאת האויר יוצא אויר קריר, ובשאר הפתחים יוצא אויר חם כאילו המזגן על חימום . 

אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה? 

ובאופן כללי אשמח לקבל המלצה למוסך מקצועי ואמין  שמתעסק עם מיזוג אויר לרכב באיזור שדרות-נתיבות-אשקלון.

תודה לעוזרים 🙏

פורסם

היי רפי תודה על התגובה , מילאתי גז לפני שנה וחצי בערך כי באותו זמן חשבתי גם אני שזאת הבעיה, אך הבעיה לא נפתרה.

גם לאחר מילוי הגז לקח למזגן הרבה זמן עד שהיה נכנס לפעולת קירור וגם זה לא היה ברמה מספקת...

פורסם

התקלה מוכרת.

הפתרון הרשמי - להחליף מדחס.

הפתרון השני הוא החלפת שסתום ספיקה משתנה על המדחס. ניתן לקנות את השסתום בעליאקספרס או באתרים אמריקאים מתמחים. רק הסינים מספקים את השסתומים בנפרד, יצרן הרכב לא.

הבעיה שיש כמה סוגים של מדחסים בגולפים האלה.

צריך לרוקן את הגז, לפרק את המדחס ולוודא איזה דגם המדחס במדויק. לדעת את דגם המנוע לא עוזר.

רק אחרי שוידאת את דגם המדחס ניתן להזמין את השסתום.

אני הצלחתי באמצעות מצלמת נחש לבדוק את דגם המדחס אצלי בלי פירוק.

אם תצליח לצלם את המדבקה הזאת תדע איזה שסתום להזמין.

2021_07_05_22_51_53.png

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...