Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 1.6 ידני 2002,

קניתי את הרכב משופר חיצונית ( הנמכות אייבך, ג'אנטים מומו R16, ברקסים ברמבו(נראה לי רק הרפידות) ספויילר, צבע בטון, בקיצור נראה טוב)

מבחינה מיכנית הרכב סטוק חוץ מפילטר אוויר פתוח.

השאלה היא האם כדאי להשאיר את הרכב ולהשקיע עליו מבחינה מכנית או שכדאי למכור ולהביא משהו יותר חזק?

אם להשקיע אז במה?

אם למכור אז מה להביא במקום? 

(הרכב עומד על 260k)

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה מתפזר, להשקיע או לא זה אך ורק החלטתך, מה המטרה שלך ברכב? תאוצה? התנהגות? תקשורת? פתיחות ברמזורים? נהיגה במסלול?

קשה לענות על שאלתך מה עדיף, ה206 היא פלטפורמה טובה לנהיגה מהנה ביחוד בעיקולים ובמסלול.

לפני שאתה משקיע שיפורים תבצע יישור קו מלא לרכב תקין לחלוטין.

אם למכור ו"להביא"(לרכוש?) משהו אחר, תלוי נטו במה אתה מחפש ברכב ומה התקציב שלך.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אבל מה אתה רוצה לעשות ברכב?

למה קנית אותו?

מה כרגע לא מספק אותך?

למה אתה רוצה לשפר?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

מה שכן אתה יכול להביא סעפת מ  מסיטרואן c2 vts ואז תוכל לראות עוד כמה סוסים אבל מעבר לזה זה דיי בעייתי ,בטח בטסטים.

היה פה פעם שרשור שזכור לי על אחת חזקה שירון תייר בנה אם אני לא טועה

פורסם
בתאריך 24.3.2022 בשעה 15:51, sjerby כתב:

אבל מה אתה רוצה לעשות ברכב?

למה קנית אותו?

מה כרגע לא מספק אותך?

למה אתה רוצה לשפר?

וואלה אני רוצה פתיחות יותר טובות,

ויש לי עוד שאלה, הרכב כמו שאמרתי עם הנמכה וזה ממש לא נוח בטח לא באיזור שאני גר, אם אני יחזיר לו את הבולמים המקוריים אני ירגיש הבדל בכוח וביציבות?

ולגבי הסאונד, אני יישמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן הזה, (אפשר להחליף רק אגזוז או שצריך את כל הצנרת או מה?)

בתאריך 24.3.2022 בשעה 20:03, miatanc כתב:

מה שכן אתה יכול להביא סעפת מ  מסיטרואן c2 vts ואז תוכל לראות עוד כמה סוסים אבל מעבר לזה זה דיי בעייתי ,בטח בטסטים.

היה פה פעם שרשור שזכור לי על אחת חזקה שירון תייר בנה אם אני לא טועה

בטסטים אין לי בעיה, יש לי משהו שדואג לי, הבעיה היחידה זה שוטרים

• תוכן חדש...