Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הראיה שלי לא 6\6 על 7\7 כמו פעם?

בסרטון רואים את הנהג מכוון וממתין ממתין ממתין ולא יורה.

מגיע בחור עם חולצה אדומה ומבצע ירי.

ואז בכל החדשות הנהג עולה לשידור.

החזיר אותי אחורה לפיגוע של הטרקטורים בירושלים. צוות יס"מ הגיע, וירה. והם עלו לכותרות. א-ב-ל מי שירה וניטרל את המחבל בטרקטור ביפו זה בכלל חייל בחופשה...

רק פוסט אחד ראיתי על המקרה:

image.thumb.png.74045323a641b791e23fa0026f0ff41d.png

https://www.ynet.co.il/news/article/rjnq1jvm9#autoplay

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב שהיורה לא trigger happy. ברגע שהוא מעסיק את המחבל הוא מונע המשך מסע הרצח, והמשמעות של ירי בסביבה צפופה באזרחים יכולה להיות פגיעה אגבית. נראה שהפעיל שיקול דעת וירה רק כאשר הסיכון לחייו הפך ממשי.

לגבי הבחור באדום - אפילו לא וידוי הריגה. ההפרש בזמנים בין 2 היריות קצר מאד, אבל אפשר להתווכח על כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קשה לדעה, ממה שראיתי אתמול התרשמתי שנהג האוטובובוס היה הראשון שירה והפיל את המחבל, הבחור באדום ירה שבריר שניה אחריו. אבל סרטון כזה יכול להטעות. ובכל מקרה, הפרש הזמנים בין היריות היה קטן מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסרטון הלא מצונזר רואים בבירור את הירייה הראשונה של נהג האוטובוס בחזהו של המחבל, אשר כתוצאה מכך נופל. לאחר מכן רואים שתי יריות של הבחור בחולצה האדומה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

לגבי הבחור באדום - אפילו לא וידוי הריגה

אני אסתכן בלעשות לך ספריאל, *וידוא* הריגה.

וידוי זה להתוודות, ווידוא זה לוודא.

וכן, אני מסכים שהוא לא ווידא הריגה במובן הקלאסי של הביטוי. התכוונתי רק שהוא ביצע את יריית ההמשך, אבל הפגיעה הראשונית חד משמעית ע"י הנהג.

לדעתי פעלג בתבונה תחת לחץ. שאפו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מה הקטע עם החרמת כלי היריה? זהו חוק, או שזה נתון לשיקול דעת המשטרה?
ומה היא עושה בכלל עם הנשק המוחרם, בזמן שהוא אצלה?
הרי אח"כ מחזירים את הנשק לבעליו, לא?
אגב, יש משב רוח מאד אנטי משטרתי ברשתות החברתיות, כך נאמר לי הבוקר בעבודה, נגד המשטרה בנושא הזה.

פורסם (נערך)

זה הנוהל. בין אם שימוש בנשק עפ חוק ובין אם בשימוש עברייני. 

תאר לך שאחד האזרחים בזירה היה מועבר לנתיחה עם כדור בבטן. לא תרצה לדעת למה ?

אבל רצוי במצב כזה להפעיל שיקול דעת ולתת נשק חלופי. זה לא איתמר בן גביר . כמו בביטוח מקיף. 

בסופו של יום האזרחים מנעו פה פיגוע קשה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

עפ הנוהל כל כלי נשק שעשה בו שימוש,  נלקח למעבדה בליסטית. לא יודע לגבי חיילים אם זה קיים.

לגבי כלי נשק אזרחיים זה הנוהל. יתכן שזה גם נדרש לצורך נתיחת הגופה, כלומר זיהוי מקורו של כל קליע מאיזה כלי נשק נורה. כמו CSI אבל ממש לא.

קראתי שהורו לפתוח את המעבדה בלילה ולתת לבחור את הנשק שלו כמה שיותר מהר.

אני במקומו הייתי מנסה להימנע מפירסום ומטיל צו איסור פירסום על הפרטים. זה בדואים וגם אם רובם שומרי חוק (כן תתפלאו ) צריך לזכור שהוא עדיין היה חבר בדאעש.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
פורסם

לפני 21 דקות, ניקו פ. כתב:

בסרטון הלא מצונזר רואים בבירור את הירייה הראשונה של נהג האוטובוס בחזהו של המחבל, אשר כתוצאה מכך נופל. לאחר מכן רואים שתי יריות של הבחור בחולצה האדומה.

מה שהוא אמר. ⬆️

לפני כשעה, eladns כתב:

...מה אני מפספס ?

ככל הנראה, תור לאופטומטריסט.

• מצחיק 4

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, avargel כתב:

אני אסתכן בלעשות לך ספריאל, *וידוא* הריגה.

וידוי זה להתוודות, ווידוא זה לוודא.

צודק

וכן, אני מסכים שהוא לא ווידא הריגה במובן הקלאסי של הביטוי. התכוונתי רק שהוא ביצע את יריית ההמשך, אבל הפגיעה הראשונית חד משמעית ע"י הנהג.

נראה שגם צודק.

ואם בנתיחה ימצאו את כל הקליעים בגופה אז צריך שאפו גם למאמני השימוש בנשק.

לדעתי פעלג בתבונה תחת לחץ. שאפו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 45 דקות, ירחמיאל כתב:

אגב, יש משב רוח מאד אנטי משטרתי ברשתות החברתיות, כך נאמר לי הבוקר בעבודה, נגד המשטרה בנושא הזה.

בצדק.
גם אם זה החוק, התגובה של השוטר לאותו אזרח היא בזיונית.
בדרך כלל אני מאלה שתומכים במשטרה אבל זה מאוד קשה לי לאחורה.

פורסם

קשה לדעת מה באמת קרה שם, ויתכן שזה הצליל שעושה את המוזיקה.

סביר שמדובר בשני אנשים שמתוחים עד הקצה, ואם האזרח דיבר בצורה טיפה תוקפנית - וזה יכול לקרות - הוא הקפיץ.גם את הפיוזים של השוטר.

• אהבתי 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...