Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2016 - ייעוץ לרכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלנו הצעה לרכישת מאזדה 3 שנת 2016 132,000 ק"מ במחיר של 60,000 שח.

עד היום היה לנו יונדאי I30 2009 (הרכב עשה את שלו) ואהבנו מאוד.

הצרכים שלנו נסיעה של עד 15,000 בשנה, רכב אמין, מרווח (2 ילדים עם כסאות בטיחות) ושיהיה קל לטפל בו לבד.

מכירים את הרכב מנסיונכם?

תודה רבה 

פורסם

מדובר בדור השלישי של המזדה 3, 2016 ככל הנראה לאחר המתיחת פנים. הדור הזה מאוד מוצלח.
מנוע 1.5 או 2.0? רמת גימור קומפורט ספיריט אקטיב או פרימיום? הצ'בק או סדאן? יש ניואנסים שונים. אם זה אחרי המתיחת פנים - נכנסה גם בלימה אוטונומית במהירות נדמה לי 50 קמ"ש. לפי התשובות שנתת אוכל לצרף את המפרט הספציפי לשנתון.
כעקרון המושב האחורי לא כל כך מרווח לצרכים של משפחה, והחלון האחורי משתפל ומעט קשה לגשת והכניס ולהוציא את הילדים מהכסאות בטיחות. אבל אם זה לא מפריע - מדובר ברכב מעולה. לא נכנס לשיקולי ק"מ ומחיר, אם אקזמפלר שמור - מומלץ בחום.

פורסם

תודה רבה.

מנוע 1.5, קומפורט, סדאן.

איזה רכב מומלץ בחום כפי שהמלצת עליו שכן יהיה מרווח לדעתך?

תודה רבה :)

פורסם

הבגז' של מזדה 3 סדאן די קטן ולא פרקטי - רצפה גבוהה. בשילוב עם מושב אחורי צפוף יחסית - פסלתי אותה על הסף (זוג + 2 ).

תבדוק את קורולה, אלנטרה, משמעותית יותר מרווחות.

פורסם

מצטרף להמלצות על הקורולה והאלנטרה. הייתי ממליץ גם על האוקטביה שהיא בכלל מרווחת ותא מטען ענק ושימושי, אבל עם גיר רובוטי DSG7 שפחות מומלץ (אלא אם החברים בפורום חושבים אחרת). אפשר גם טויוטה אוריס סטיישן עם נכנס בתקציב - שימושית למשפחה בזכות התא מטען.
מצרף המפרט של המזדה 3 דור 3 2016 לאחר המתיחת פנים. ה 1.5 ליטר לטעמי חלשה מדי לאוטו הזה. אבל אני מבין שכנראה תיקח משהו אחר.15049 mifrat mazda 3 Short 07-2016.pdf

פורסם
לפני 5 שעות, BassDriver כתב:

ה 1.5 ליטר לטעמי חלשה מדי לאוטו הזה. אבל אני מבין שכנראה תיקח משהו אחר.

ה 1.5 אכן חלש משמעותית! תרגיש זאת בנסיעת מבחן.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות בדקתי ואני עדיין שוקל את המלצותיכם.

אבל רציתי לצרף לשאילתא גם את מאזדה 6 דגם לוקסארי סדאן מנוע 2.0

מה דעתכם?

פורסם

בהנחה שמדובר במזדה 6 דור 3, בתור מי שהחזיק דור 1 ו 2, לדעתי ה 6 מאוד מרווחת. לטעמי בדור 3 ארוכה מדי במיוחד אם מדובר בנסיעות בעיר - מחוץ לעיר היא קרוזרית מצוינת. אם אתה הולך לכיוון של ה 6, הייתי שוקל לאתר אקזמפלר שמור עם מנוע 2.5 ליטר (כי ה 2.0 קטן לדעתי על המרכב). בשנתון 2016 נדמה לי אחרי מתיחת פנים מגיע עם 192 כ"ס. אישית הייתי מחפש כזה דגם luxury כדי להימנע ממושבי עור. לטעמי זה רכב מאוד איכותי, שההוצאות תחזוקה שלו לא הרבה יותר יקרות מה 3, ואולי אפילו יותר זול לרכישה היות והסגמנט הזה פחות אופנתי כיום (אגב מבחינת גודל - טסלה המבוקשת יושבת על אותו סגמנט, רק עם ביצועים הרבה יותר טובים).
מצרף המפרט הטכני להתרשמות.

מפרט מזדה 6 2016.pdf

פורסם
בתאריך 18.3.2022 בשעה 12:21, BassDriver כתב:

מדובר בדור השלישי של המזדה 3, 2016 ככל הנראה לאחר המתיחת פנים. הדור הזה מאוד מוצלח.

2016 זה לפני המתיחת פנים.

המתיחת פנים הגיעה לארץ בסביבות פברואר-מרץ של 2017.

אגב כסאות בטיחות - 2 ילדים עם כסאות בטיחות מאחורה = אין מושב אחורי אלא אם כן מדובר על בוסטרים צרים יחסית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לגבי המזדה 3, ב 2016 הוצגה המתיחת פנים הראשונה של דור 3 בה נמכרה רמת גימור פרימיום לראשונה במקום ספיריט, שהמאפיין העיקרי שלה מעבר בפרימיום לריפודי עור. ב 2017 הוצגה מתיחת פנים שניה מהותית, שמאפיינים אותה בעיקר תוספת מערכות בטיחות מקוריות, פנסי לד אדפטיביים, שינוי בעיצוב ההגה, כפתור בורר מצב ספורט, ניהוג G-Vectoring ועוד. גרסה זו לדעתי המומלצת ביותר. הייתי בוחר רמת גימור Comfort - מפרט זהה לפרימיום למעט מושבי עור וגג נפתח. מצרף המפרטים לשימוש החברים.

15049 mifrat mazda 3 Short 07-2016.pdf 931 מזדה 3 דור 3.5 פברואר 2017.pdf

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר כמתיחת פנים היא לא מתיחת פנים, רק החלפה של רמת גימור פרימיום במקום הספיריט

אף יצרן רכב לא עושה מתיחת פנים שנה אחרי שנה.

דגם 2016 (ותחילת 2017 - שאני החזקתי כזה ברמת גימור ספורט) הוא דור 3.

דגם 2017 עם GVC ופנסי לד (במקום קסנון לפני כן) וכו' זה דור 3.5.

לצורך העניין, דגם קומפורט של 2015 ושל 2016 זהה לחלוטין

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

זה עדיין נקרא דור 3,רק מתיחת פנים

בכל מקרה,מרווח הוא לא, אם לחפש אז רק את ה2.0

עריכה אחרונה על ידי miatanc
  • תוכן חדש...