Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה במרכז

natitan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לעבור לגור במרכז, אזור ת"א, ולא מעוניין לוותר על הרכב. על ת"א עצמה כבר ויתרתי. השאלה היא: איפה כן? מקום כמה שיותר מרכזי שגם אפשר להסתדר בו עם חניה?

בעיקרון העבודה שלי זה באוניברסיטת ת"א ואני רוצה משהו קרוב וגם מרכזי, אז חשבתי על צפון מערב ר"ג, למשל שכונות החרוזים, הגפן, תל בנימין, מרכז העיר א' והראשונים. יש כאן אנשים שמכירים ויכולים להמליץ? ואם לא שם, איפה כן?

תודה מראש

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה מדבר על מקומות שאפשר למצוא בהם חניה ברחוב ליד הבית?

ברמת גן במהלך היום בשעות העבודה אפשר למצוא חניות ברחובות צדדיים אבל בסביבות 4-5 כשאנשים מתחילים לחזור מהעבודה זה נהייה קשה.

ממליץ לך לחפש דירה עם חניה פרטית. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לא בא לך לוותר על תל אביב, אז אני גר באזור הרחובות ארלוזורוב/דפנה/נמיר בתל אביב. 

דירה בלי חניה פרטית.

אני וזוגתי מחזיקים שני רכבים יחד.

מעולם אף אחד מאיתנו לא חיפש חניה יותר מ-15/20 דקות וגם זה די נדיר. לרוב סיבוב אחד או שניים בשכונה ויש כחול לבן (רק לתושבי האזור).  

במקרה הכי גרוע יש חניון רכבת 3 דקות הליכה, שעולה 6 ש"ח ליממה עבור תושבי העיר.

זוגתי עובדת באונ' ולמרות שיש לה אישור כניסה עם הרכב, הרבה פעמים היא משאירה את הרכב בבית ונוסעת באוטובוס שאורך את אותן 10-15 דק נסיעה לאונ'. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

אתה מדבר על מקומות שאפשר למצוא בהם חניה ברחוב ליד הבית?

כן.

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

ממליץ לך לחפש דירה עם חניה פרטית. 

אני מחפש דירות יחיד קטנות וזה די נדיר שבא עם חניה.

לפני 18 דקות, ניקו פ. כתב:

אם לא בא לך לוותר על תל אביב, אז אני גר באזור הרחובות ארלוזורוב/דפנה/נמיר בתל אביב. 

דירה בלי חניה פרטית.

אני וזוגתי מחזיקים שני רכבים יחד.

מעולם אף אחד מאיתנו לא חיפש חניה יותר מ-15/20 דקות וגם זה די נדיר. לרוב סיבוב אחד או שניים בשכונה ויש כחול לבן (רק לתושבי האזור).  

במקרה הכי גרוע יש חניון רכבת 3 דקות הליכה, שעולה 6 ש"ח ליממה עבור תושבי העיר.

זוגתי עובדת באונ' ולמרות שיש לה אישור כניסה עם הרכב, הרבה פעמים היא משאירה את הרכב בבית ונוסעת באוטובוס שאורך את אותן 10-15 דק נסיעה לאונ'. 

מעניין, הבעיה זה שאני לא מוצא באזור דירות יחיד להשכרה בתקציב שלי (סביבות 4500). האמת שמצאתי רק דירה אחת ליד כיכר המדינה, גם תופס?

פורסם (נערך)

יד אליהו זאת השכונה היחידה בתל אביב שיש בה עוד חניה פנויה בשעות הערב.

לא זוכר מתי פעם אחרונה חזרתי הביתה וחיפשתי מקום, אולי רק בימים של משחקים בהיכל.

מבחינת מיקום יד אליהו יושבת לך בול על המשבצת, נגישה וקרובה לכל תל אביב, מחירים סבבה (אני משכיר 2 חדרים, משופצת בבניין של 4 דירות ומשלם 4100) למרות שהגיעה קבוצה של מתווכים חזירים שמחרבים את השכונה עם מחירים הזויים עדיין יש כמה שפויים, אין כאן מפלצות בטון ויש המון גינות ומה לעשות.

אם אתה מחפש להיות תל אביבי על חשבון הנוחות שלך ורק רוצה מרכז מרכז והמולה שיהיה בהצלחה עם החיפוש, אני בספק אם תמצא משהו שיענה לך על הקריטריונים.

עריכה אחרונה על ידי Shaharlev
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Shaharlev כתב:

יד אליהו זאת השכונה היחידה בתל אביב שיש בה עוד חניה פנויה בשעות הערב.

לא זוכר מתי פעם אחרונה חזרתי הביתה וחיפשתי מקום, אולי רק בימים של משחקים בהיכל.

מבחינת מיקום יד אליהו יושבת לך בול על המשבצת, נגישה וקרובה לכל תל אביב, מחירים סבבה (אני משכיר 2 חדרים, משופצת בבניין של 4 דירות ומשלם 4100) למרות שהגיעה קבוצה של מתווכים חזירים שמחרבים את השכונה עם מחירים הזויים עדיין יש כמה שפויים, אין כאן מפלצות בט מיון ויש המון גינות ומה לעשות.

אם אתה מחפש להיות תל אביבי על חשבון הנוחות שלך ורק רוצה מרכז מרכז והמולה שיהיה בהצלחה עם החיפוש, אני בספק אם תמצא משהו שיענה לך על הקריטריונים.

האמת שזה המחיר שאנחנו משלמים לדירת 3 חדרים די גדולה (90 מר) אבל זו באמת אנומליה שמצאנו בעיקר במזל גדול דרך חברים. 

לרוב אין ספק שהמחירים בתל אביב גבוהים יותר.

לגבי כיכר המדינה זה קצת רחוק יותר ואני פחות מכיר, מצטער. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא משנה היכן תשכור דירה, קח בחשבון שהמרחק הגיאוגרפי מהדירה לאונ' בשעות הבוקר ואחה"צ יכול בקלות להפוך לחסר משמעות, נסיעה של ק"מ בודדים יכולה לקחת חצי שעה ויותר, בעיקר בקצב עמידה עד זחילה.

תוסיף לזה את האופציה של להסתובב סביב עצמך כדי לחפש חניה והכיף רק גדל.

פורסם
לפני 3 שעות, dorondoron כתב:

לא משנה היכן תשכור דירה, קח בחשבון שהמרחק הגיאוגרפי מהדירה לאונ' בשעות הבוקר ואחה"צ יכול בקלות להפוך לחסר משמעות, נסיעה של ק"מ בודדים יכולה לקחת חצי שעה ויותר, בעיקר בקצב עמידה עד זחילה.

אני תמיד מחפש מרחק נסיעה גם בשעות העומס לכל כתובת שאני בודק.

לפני 3 שעות, dorondoron כתב:

תוסיף לזה את האופציה של להסתובב סביב עצמך כדי לחפש חניה והכיף רק גדל.

זה החלק שאני לא יודע איך להעריך כמה הוא בכל אזור.

פורסם
לפני 15 שעות, natitan כתב:

כן.

אני מחפש דירות יחיד קטנות וזה די נדיר שבא עם חניה.

מעניין, הבעיה זה שאני לא מוצא באזור דירות יחיד להשכרה בתקציב שלי (סביבות 4500). האמת שמצאתי רק דירה אחת ליד כיכר המדינה, גם תופס?

לא להאמין שאפילו במחיר אסטרונומי של 4.5, אי אפשר למצוא דירת חדר מסכנה במרכז ת"א. או שלא הבנתי אותך נכון ואתה מחפש דירה גדולה יותר? 

לפני 4 שנים, שכרתי עדיין דירת חדר (סטודיו) סבירה בהחלט בגודלה ובמצבה במרכז מרכז ת"א במחיר של 3,300. והיום אפילו ב- 4.5 אין כלום?

פורסם
לפני שעתיים, BRAVO30 כתב:

לא להאמין שאפילו במחיר אסטרונומי של 4.5, אי אפשר למצוא דירת חדר מסכנה במרכז ת"א. או שלא הבנתי אותך נכון ואתה מחפש דירה גדולה יותר? 

לפני 4 שנים, שכרתי עדיין דירת חדר (סטודיו) סבירה בהחלט בגודלה ובמצבה במרכז מרכז ת"א במחיר של 3,300. והיום אפילו ב- 4.5 אין כלום?

לא הבנת נכון, דיברתי ספציפית על האזור ליד איכילוב שהוא אמר שיש שם חניה.

דירות יחיד בתקציב הזה אני רואה בעיקר בפלורנטין, לב תל אביב נראה יותר בעייתי למצוא משהו נורמלי אבל כנראה שאפשרי.

אני כתבתי שזה כנראה לא מתאים לי כי אני רוצה להחזיק רכב, וזה בעיה שם.

פורסם
לפני 21 שעות, natitan כתב:

חשבתי על צפון מערב ר"ג, למשל שכונות החרוזים, הגפן, תל בנימין, מרכז העיר א' והראשונים. יש כאן אנשים שמכירים ויכולים להמליץ? ואם לא שם, איפה כן?

בשכונת שיכון ותיקים ברמת גן (ליד הפארק) יש חנייה בשפע ברחוב, במיוחד ברחוב רוקח, עקב בנייה נמוכה וריבוי בתים פרטיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, Golf_91 כתב:

בשכונת שיכון ותיקים ברמת גן (ליד הפארק) יש חנייה בשפע ברחוב, במיוחד ברחוב רוקח, עקב בנייה נמוכה וריבוי בתים פרטיים.

תודה על התשובה, הבעיה זה שאני לא מוצא שם בכלל דירות יחיד לפרופיל שלי.

יש לך מושג מה קורה בשאר השכונות שציינתי? מביניהם בעיקר אני רואה שיש אופציות בשכונת גפן, חשמונאים והראשונים.

פורסם

תמצא יחידת דיור ליד תחנת רכבת, ופשוט תיקח רכבת.

ייקח לך פחות זמן להגיע לאוניברסיטה מאשר דירות אקראיות בתל אביב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...