Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Conti eco contact 6 - האם באמת כזה גרוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

יש לי שני רכבים ושניהם נועלים כיום את הצמיג הנ״ל, באותה מידה: 205/55/16, פוקוס סטיישן 12 של אשתי ודאצ׳יה סנדרו סטפווי שלי.

בפוקוס של אשתי אני מרוצה מאוד מהצמיג, אוחז, יחסית שקט וגם חסכוני.

אממה, הדאצ׳יה ידועה כרכב עם בידוד רעשים גרוע ואני ממש שומע את הרעש. לפני כן היו לי falken ze310 שהלכו בגלל פרונט לא מכוון, אבל היה פחות רעש.

מחוות דעת רבות כאן בפורום וגם באתרים מחול ראיתי שלא ככ מרוצים מהצמיג הנ״ל, ואני מתחיל להתבאס שלא לקחתי פרימסי 4 או פיילוט ספורט (הפרשי מחיר לא משמעותיים).

האם יש לי מה להתבאס? לחשוב להחליף צמיגים שוב? האם הצמיגים באמת כאלה גרועים? 

אשמח לחוות דעת - לא מחפש צידוקים או דברים כאלה. פרקטי.

תודה לכולם וכיף להיות שייך לקהילה המדהימה הזו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מדובר בצמיג "ירוק", אלו באופן כללי מרעישים יותר וגם נוחים ואוחזים פחות מצמיגים "רגילים" כמו הפרימיום אצל קונטי. גם למישלין יש את האנרג'י סייבר עם אותן מגרעות, כך גם לאחרים, יתרונות ה"ירוק" אורך חיים וחסכון בדלק. גם על האוקטביה הצמודה אצלי ישנם אותם צמיגים, לא מזהה בעייתיות יוצאת דופן, אבל אין לי בסיס להשוואה.

פורסם

תודה למגיבים. אשמח לשמוע עוד דעות.

במהלך החפירות שלי ראיתי דעות לכאן ולכאן. 

אני מודד צריכת דלק באופן קבוע בין תדלוקים, ואני רואה שיפור שלא נראה לי הגיוני. אני נוסע רגוע, לא עובר 3k סל״ד, והצריכה ירדה מ14.5-15 קמ״ל לקצת יותר מ-17. האם זה הגיוני? זה נראה לי לא הגיוני.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בגלל מזג האוויר הקריר בתקופה האחרונה
נראה שהנסיעות שלך לאחרונה ללא הפעלת המזגן.
סביר שזאת הסיבה לצריכת דלק טובה יותר.

פורסם

הCEC6 מגיע עם גובה חריצים/גובה סוליה נמוך באופן משמעותי מצמיגים אחרים. זה ממש בולט בעיניים וניתן למדידה בקלות.

הטענה כלפיו למיטב זכרוני שנשחק מהר, צמיג ירוק דווקא לא אמור להישחק מהר.

אני לא הייתי ממהר להחליף כל עוד לא ממש ממש מפריע.

פורסם
לפני 3 שעות, eyalkar כתב:

בגלל מזג האוויר הקריר בתקופה האחרונה
נראה שהנסיעות שלך לאחרונה ללא הפעלת המזגן.
סביר שזאת הסיבה לצריכת דלק טובה יותר.

אני נוסע באופן כללי בלי מזגן. אני אלרגי והמזגן מחריף את הבעיה. אז כך שהמזגן אצלי נח רוב השנה, למעט במקרים חריגים או שאשתי והילדים איתי באוטו.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...