Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק vs מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים, 

אני מחפש רכב גדול חזק וביטיחותי שישמש אותי בנסיעות יומיות 20 קילומטר הלוך חזור לעבודה והביתה. בנוסף פעם/פעמיים בחודש נסיעות מהמרכז לצפון, 180 קילומטר בערך לכיוון.

עכשיו חשבתי על שני הדגמים ספיציפים הם

הונדה סיוויק סאדן 

מאזדה 6

שנתונים 2008-2010

אשמח לשמוע חוות דעת היתרונות וחסרונות שכדאי להכיר מבחינת דלק, אחזקה וטיפולים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי הונדה סיוויק סדאן 2008, מנוע רגיל לא היברידי.

צריכת דלק בתוך ירושלים 1 ל כ- 8.5 למרות שמטופל בזמן בלי הנחות + פלאש מנוע ותוסף דלק בכל טיפול+ צמיגים קונטיננטל בדרוג A בצריכת דלק...

מנוע חזק, יציב על הכביש, חוויית נהיגה טובה, מראה פנימי עדכני למרות השנה במיוחד אם מותקנת מולטימדיה.

שים לב שבשנתונים האלו יש בלאי טבעי גם לאוטו אמין בשנתיים האחרונות הייתי צריך להחליף רדיאטור, תושבות, שיפוץ סטרטר, מדחס מזגן, משולשים סלילי הצתה ומיסבי גלגל.

אבל עדיין אני חושב שסיוויק אמין יותר ממאזדה 6.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...