Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נורת HOLD במאזדה לנטיס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה לנטיס שנת 2002 ובתחילת כל נסיעה כאשר אני מעביר הילוך לD נורת HOLD מתחילה להבהב, אם אני מכבה ומדליק את הרכב הנורה נעלמת, יש לציין שזה לא קורה בזמן נסיעה אלא רק כשאני מעביר הילוך לD, יש למישהו מושג באיזה רכיב יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בדגם שברשותך, נורת הhold זהה לנורת בקרת המנוע.  Obd

ההבהוב הוא דרכו של הרכב להעביר מידע על תקלה קיימת במערכת הרכב, ככל הנראה גיר.

מומלץ לבצע בדיקה של כמות שמן הגיר , בדיקה של הקונקטורים בצמת הגיר, ולבצע סריקת תקלות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני 24 דקות, doesnotmatter כתב:

אני חושב שה HOLD נגרם מלחיצה על כפתור שנמצא בידית הילוכים. תנסה ללחוץ ולראות אם זה נעלם.

כאן הנורה לא נדלקת אלא מהבהבת מה שמצביע על תקלה.

לפני 51 דקות, AmitGo כתב:

בדיקה של הקונקטורים בצמת הגיר

לדעתי, בעיה בקונקטור אמורה לציין תקלה כל הזמן ולא רק בהתנעה.

 

יש לי הרגשה במדובר על צמיגות השמן והטמפרטורה הנמוכה בהתנעה.

  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...