Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מאזדה 3, שנתון 2016 שאני שוקל לקנות.
המוכר זה בנאדם פרטי, יד 2, הרכב עשה 120K.
נהגתי על הרכב - היה סבבה לגמרי (מצד שני אני לא איש מקצוע).
הרכב נלקח לבדיקה במכון "טסט בשרון" - הנה התוצאות.
יש פה נורות אזהרה אמיתיות לדעתכם או שזה סתם הצדקה שלהם לבדיקה?
נ.ב. מאז הבדיקה הצמיגים טופלו, בוצע איזון גלגלים וטיפלו במשולשים.

Untitled-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossko
פורסם

אין משהו חריג, הייתי בודק במוסך את עניין המשולשים.

הרגשת נקישות/מכות/השהיות מהתיבת הילוכים?

ניראה שצריך להחליף צמיגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אין משהו חריג, הייתי בודק במוסך את עניין המשולשים.

הרגשת נקישות/מכות/השהיות מהתיבת הילוכים?

ניראה שצריך להחליף צמיגים.

לגבי המשולשים + הצמיגים, כן המוכר בעצם כבר טיפל בזה מאז ביצוע הבדיקה הזאת עד שנהגתי ברכב בפועל.
לגבי התיבת הילוכים - בעיקרון לא הרגשתי נקישות והנהיגה הייתה חלקה, אבל זה שהם רשמו פה דבר כזה - פתאום אני לא בטוח, אולי פספסתי משהו \ לא שמתי לב?
אני בעצם מנסה לברר כאן עם החברים אולי זה משהו שמכוני בדיקה נוהגים לרשום כדי להצדיק את הבדיקה (כמו למשל "נזילה מהמנוע", שהבנתי שזה משהו נפוץ בבדיקות כאלה) או שזה באמת מצביע על בעיה אמיתית בגיר.

פורסם
לפני 30 דקות, yossko כתב:

לגבי המשולשים + הצמיגים, כן המוכר בעצם כבר טיפל בזה מאז ביצוע הבדיקה הזאת עד שנהגתי ברכב בפועל.

אם אני מבין נכון לא אתה ביצעת את הבדיקה, אז כמאמר המשנה אם אין אני לי מי לי, אל תסמוך על בדיקה שבעלי הרכב מציגים לך.

• אהבתי 1
פורסם

לגבי התיבה אם כל כניראה כסתח, אם הבדיקה לא עדכנית או שלא אתה ביצעת, צריך לבצע חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 18 שעות, yossko כתב:

יש מאזדה 3, שנתון 2016 שאני שוקל לקנות.
המוכר זה בנאדם פרטי, יד 2, הרכב עשה 120K.
נהגתי על הרכב - היה סבבה לגמרי (מצד שני אני לא איש מקצוע).
הרכב נלקח לבדיקה במכון "טסט בשרון" - הנה התוצאות.
יש פה נורות אזהרה אמיתיות לדעתכם או שזה סתם הצדקה שלהם לבדיקה?
נ.ב. מאז הבדיקה הצמיגים טופלו, בוצע איזון גלגלים וטיפלו במשולשים.

Untitled-1.jpg

אם אתה קרוב לאזור השרון, ממליץ לקחת לבדיקה במרכז השרות עד רעננה.

למיטב זכרוני הם מבצעים בדיקה ב-250 ש"ח לרכבי מאזדה (ופורד) - והיתרון שם מעבר למחיר הוא שתוכל לקבל 

מיד הצעת מחיר לכל מה שיימצא בו ליקוי. גם היסטוריית טיפולים תינתן שם, במידה וטופל במורשה יבואן.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...