Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרן פנסיה - האם להעביר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע כללי - בן 51 

חבר בקרן מנורה מבטחים כבר 26 שנה.

משלם 0.02 מצבירה , 1.9 מהפקדה

כפי שידוע הקרן היא הגדולה בישראל , אך בעלת גרעון אקטוארי הווה אומר אני משלם כל שנה חזרה לקרן כדי להגיע לאיזון אקטואר.

הומלץ לי להעתיק את קרן הפנסיה לגופים אחרים אשר נותנים תמורה טובה יותר ממנורה מבטחים.

כרגע במסלול כללי פרישה 2035 , מעונין לשמוע את חוות הדעת של המבינים פה לגבי ולקבל המלצות האם נכון להעביר את הקרן ולהיכן ?

תודה ושבוע טוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הגרעון האקטוראי משתנה די במהירות, כך שייתכן בהחלט שתעבור לקרן אחרת שהגרעון שלה יהפוך לשלילי, דמי הניהול שלך הם לא רעים, למרות שהאחוז מההפקדה די גבוה, אבל אתה בגיל או קרוב לגיל שבו יותר חשוב לשים דגש על אחוז מהצבירה נמוך כי אמור לשבת שם סכום די גדול.

צריך לעשות חישוב פשוט באקסל ולראות איפה משלמים יותר.

מבחינת תשואות, הסתכלתי ברפרוף ואני לא רואה שמנורה משתרכת מאחור. היא עושה תשואות יפות כמו רוב הקרנות האחרות(כמובן ביחס לשנים שנותרו לקרן)

פורסם
לפני 16 דקות, aviaviavi כתב:

הגרעון האקטוראי משתנה די במהירות, כך שייתכן בהחלט שתעבור לקרן אחרת שהגרעון שלה יהפוך לשלילי, דמי הניהול שלך הם לא רעים, למרות שהאחוז מההפקדה די גבוה, אבל אתה בגיל או קרוב לגיל שבו יותר חשוב לשים דגש על אחוז מהצבירה נמוך כי אמור לשבת שם סכום די גדול.

צריך לעשות חישוב פשוט באקסל ולראות איפה משלמים יותר.

מבחינת תשואות, הסתכלתי ברפרוף ואני לא רואה שמנורה משתרכת מאחור. היא עושה תשואות יפות כמו רוב הקרנות האחרות(כמובן ביחס לשנים שנותרו לקרן)

אכן הצבירה נאה ולכן האחוז הנמוץ מהצבירה משמעותי יותר במכלול מאשר הפקדה חודשית.

האם ישנם מסלולים בתוך מנורה אשר כדאים יותר מאשר הכללי  ?

מסלולים משולבים כלשהם ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המלצה שלי היא להתחיל חיסכון שהוא לא מסלול פנסיוני קרי כל כלי השקעה שיש עם האפשרות להוצאת כספים ללא תשלום מס רווחי הון. קופות גמל להשקעה, קרן השתלמות וכדומה 

אני ממליץ לבחון יותר לעומק את נושא ההשקעה נוספת כי אני לא יועץ ואני לא מבין גדול בעניין

אני לדוגמה התחלתי חיסכון בקופת גמל להשקעה במסלול S&P500 צמוד מדד 

מה שכן אני ואתה לא באותם נתונים לכן קח את זה בחשבון בעת ההשקעה  

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה נכון בלי קשר לבחירת קרן הפנסיה, שכן הסתמכות על קרן הפנסיה בלבד תגרום צניחה קשה בהכנסות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף למה שנכתב מעליי - האם אתה בריא?  בגילך "המתקדם" רוב קרנות הפנסיה ידרשו חיתום רפואי כתנאי לקבלתך

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...