Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208, פולו או יאריס 2019, 2020 או חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שלושת הרכבים לעיל. לנהיגה בעיר ומדי פעם בינעירונית בכביש פתוח ולא בשעות העומס. קריטריונים עיקריים: אמינות, נוחות, חווית נהיגה... ובסוף צריכת דלק. בתודה מראש...

(כרגע עם גאז׳ ידני 2016).

פורסם

היאריס וה208 מפגינים עד עכשיו אמינות טובה מאד,לא יודע לגבי הפולו.

במבחן חווית הנהיגה הפיגו המענג ומתקשר יותר מבין השלוש.

כל השאר פשוט תבצע נסיעת מבחן ותרגיש בעצמך.

פורסם

הייתי בוחר ב208, זריזה, מאובזרת ונוחה.

מה שכן לי ההגה הסתיר את לוח המחוונים, זאת בעיה שעוד אנשים נתקלו בה לכן תבדוק זאת.

אגב יש גם את אופל קורסה, מכלולים דומים לפיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את יוליאן , בפחות כסף מקבלים יותר אבזור יותר אחריות והתנהגות כביש דומה. 

תבדוק גם אותה , מדובר במכלולים זהים מנוע וגיר,  והשילוב של 1.2 ליטר טורבו עם 130 כס על משקל כזה של הרכב וגיר 8 הילוכים הוא מושלם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הקליאו טובה, הנוחות השתפרה מהדגם הקודם, הבטיחות טובה,אבל היא תהיה חלשה יותר, שיווק מהנוע 1.3 הופסק ונשאר רק ה 1.0 טורבו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל שאין יותר קליאו 1.33.  בין היאריס ל208 , לטעמי ה208 מנצחת בכל פרמטר למעט תצרוכת דלק ( כמובן ביאריס הייבריד) . המושב ביאריס קצר ,קשה ולא נוח. הרכב קופצני ולא נעים. באופן כללי מדובר כנראה ברכב אמין , להגיע מנקודה א ל ב' . ה208 זו כבר אופרה אחרת, כייפית לנהיגה ונמצאת רמה מעל  היאריס-לדעתי ( ולדעת עוד בוחני רכב ברחבי העולם ) . פולו זה פולו, אם תתנהג יפה עם הגיר ויהיה לך מזל אז אחלה רכב. 

פורסם

אם כי דווקא מאחור ביאריס לדעתי יותר נוח לנסוע.

פורסם

היות וה-208 והפולו הן היחידות שלא יגרמו לך להרגיש שאתה נוסע בגרוטאה בהשוואה לג'אז שהייתה לך, אני הייתי הולך על ה-208 לאור שביקשת נוחות וחווית נהיגה. לא אשקר, אני מאלו שהפולו הייתה לא פחות נוחה עבורם ושילוב גיר מנוע שם הוא מעולה. אבל, גם בפיג'ו. לדעתי תפנה בוקר שישי אחד ותעשה נסיעות מבחן, לך על מה שירגיש לך יותר כיפי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש הבדל בין שלושת הדגמים האלו בהקשר לשנתונים שלהם.

יאריס חדשה הגיעה בסוף שנה שעברה, דגם הרבה יותר טוב מהקודם, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אבזור ומערכות בטיחות.

אותו סיפור לגביי ה-208, לדעתי אחת הסופר מיני הטובות שיש. שדרוג משמעותי באבזור ובבטיחות וגם מנוע חזק יותר וגיר עם יותר הילוכים.

הפולו ב-2019 כמה שזכור לי שווקה עם מובילאיי וב-2020 שווקה כבר עם מערכת מקורית לתיקון סטייה מנתיב. הדגם החדש מגיע עם ניטור שטחים מתים שאין בדגם הקודם. יש מצב שיש עוד אבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...