Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבזור בוולבו v40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

כבר זמן מה שאני משתעשע ברעיון לעבור לוולבו, תרומתכם לרעיון כמובן רבה.

רק שאני לא מצליח למצוא מידע מלא על הדגם מבחינת אבזור, בעיקר 2 הדברים הבאים:

בקרת שיוט אדפטיבית ואפל קאר פליי. כמו גם מערכות בטיחות שמייתרות מוביליי (הספיק לי מהמכשיר הזה די והותר)

אני מדבר כמובן (כמו שכתוב בכותרת) על v40.

איזה מערכות יש ברכב הנ״ל ובאיזה רמות גימור ובאיזה שנים?

הספקי מנוע וכו׳ פחות משנים לי כי לפי מה שראיתי בלוחות כל המנועים בעלי הספקים שאני מוכן לקבל. מלבד מנוע 2000 שכבר נראה לי קצת מוגזם לצרכים שלי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם זה האבזור שחשוב לך - אתה מתעניין בדגם הלא נכון.

כפי שאמר @אייל לפני המערכת המותקנת ב-v40 היא ארכאית ולא כוללת שום דבר חוץ מחיבור bluetooth.

בלימה אוטונומית מקורית הגיעה מתחילת שיווק הדגם, בקרת סטיה מנתיב הגיעה מקורית בכל הדגמים מ-2016.

בקרת שיוט אדפטיבית הגיעה רק ב-48 מתוך ה-1500 ששווקו 46 מתוכן בדגם היקר V40CC T5, ועוד שתיים בודדות ב-T3.(בשנים 2017-2019)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כך באיזה דגם אני אמור להתעניין?

יש את החדשות יותר אבל סדאן פול סייז זה הרבה יותר מדי בשביל רכב שני למשפחה ומג׳יפונים קצת נמאס לי

פורסם

סיאט ליאון 2019 מנוע 1.5 רמת גימור FR או סטייל - נמכרו כמה מאות כאלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

כפי שאמר @אייל לפני המערכת המותקנת ב-v40 היא ארכאית ולא כוללת שום דבר חוץ מחיבור bluetooth.

בלימה אוטונומית מקורית הגיעה מתחילת שיווק הדגם, בקרת סטיה מנתיב הגיעה מקורית בכל הדגמים מ-2016.

בקרת שיוט אדפטיבית הגיעה רק ב-48 מתוך ה-1500 ששווקו 46 מתוכן בדגם היקר V40CC T5, ועוד שתיים בודדות ב-T3.(בשנים 2017-2019)

כן ולא.

כי יש כאלו שהוסיפו הרחבה של WAZE למערכת המקורית .

גודל המסך לא ארכאי, איכות הסאונד מעולה , יש הארדיסק פנימי ,קורא כל הפורמטים ,אני מאוד מרוצה מהמערכת. 

צריך לזכור שזה רכב ששוחרר ב 2012-2013 בעידן בו לא היה אנדרואיד אוטו וכו', ניתן להחליף את המערכת לאפטר מרקט אם רוצים, לדעתי לא כדאי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכיר את הסיאט המדוברת. חשבתי לעשות קצת גיוון מהואגיות אחרי שהייתה לי גולף ועכשיו יש ארונה בבית. קיוויתי ״לעלות רמה״ מבחינת איכות חומרים/סלון/בידוד רעשים וכד׳ ומצד שני לא להפליג למחוזות היוקרה לגמרי עם דברים כמו במוו/מרצדס שאין לי כל יכולת או כוונה לממן

פורסם (נערך)

לדעתי שינוי מרענן, אני ממליץ בחום. 

עשיתי את השינוי הזה אחרי 17 שנה עם VAG בהן החלפתי גולף בגולף ואני ממש נהנה מה V40.

אתה תחוש בעליית מדרגה ברמת האיכות וכמובן הכסאות המדהימים. 

אתה גם תרגיש צניחה בעלויות הביטוח ביחס ל VAG כי הרכב פחות גניב, עם זאת כנראה תשלם קצת יותר על טיפולים במוסכים המורשים .

כמובן V40 , אך ורק עם מנועי וולוו 2 ליטר T4 או T5 או לחילופין מנוע ה T3.

מנועי פורד מחוץ לתחום, לא 1.6 וגם לא 2 הליטר של פורד. 

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוזר שמערכות אפל קארפליי/אנדרואיד אוטו לא נמצאות ברכב סמי פרימיום שיש ממנו דגמי 2017/18/19 כשמדובר במערכת שהוצגה לראשונה ברכבים החל מ2016-17 בערך. קצת מבאס 😞

פורסם

ב-2016 מכירות ה-v40 כבר החלו לרדת.  הסיבה היחידה שהיא נשארה בייצור היתה העובדה שהיא היתה דגם זול יחסית שנמכר היטב בגלל מחירו הזול. היה ברור לוולוו שאין ל-v40 עתיד, ולכן לא השקיעו בשיפורים ברכב מעבר למינימום ההכרחי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, zvit כתב:

וואוו, רק 48? אני מרגיש  בר מזל שיש אצלי את כל התוספות הנ"ל ב V40cc שלי.

ראוי לציין שלא מדובר רק בבקרת שיוט אדפטיבית. יש רשימה ארוכה מאוד של תוספות:

זחילה בפקקים, Keyless, 4X4, כיוון חשמלי לכסאות + זיכרונות, עור נאפה, תאורת אווירה מורחבת, מערכת סאונד משופרת, חישוקי 19 אינץ, חניה אוטונומית, זיהוי תנועה חוצה מאחור + שטחים מתים, חיישני חניה קדמיים ותאורת Full Led

תוספות  מרשימות לרכב כל כך וותיק. 

אם תצליח לשים את היד על אחת במצב טוב... 

תמורה מצוינת למחיר!

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

הסתכלתי קצת בהיצע של היבואן ובלוחות ונראה שאחרי הv40 ששיווקה הופסק כל דגם אחר של וולבו יהיה או יקר מדי או גדול מדי (בהנחה שאני נמנע מסדאן ושxc40 יקרה להחריד) אני טועה או שפספסתי משהו?

פורסם
בתאריך 11.10.2021 בשעה 19:39, SuperBamba כתב:

מוזר שמערכות אפל קארפליי/אנדרואיד אוטו לא נמצאות ברכב סמי פרימיום שיש ממנו דגמי 2017/18/19 כשמדובר במערכת שהוצגה לראשונה ברכבים החל מ2016-17 בערך. קצת מבאס 😞

לא הייתי נותן לדבר כזה להשפיע על בחירה ברכב, זה פרמטר זניח כי הוא ניתן לשינוי בקלות באמצעות מערכת אפטרמרקט.  

מנוע וגיר נהדרים, הכסאות המדהימים (עם הכיוונון החשמלי) ושאר הפינוקים הרבה יותר קשה למצוא ברכב אחר מאשר מערכת אנדרואיד אוטו. 

אני מעדיף את המערכת המקורית (אצלי מתוצרת הרמן קרדון)  מאחר ואיכות הסאונד מהממת ,יש לך שליטה על כל הקינפוגים ברכב , דיבורית BT יוצאת מהכלל עם חיוג קולי והשתקת רעשים , לא שומעים שאתה בנסיעה .

אני משתמש בוייז מהטלפון ושאר הדברים בBT . (ספוטיפיי וכו') 

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...