Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חוב בכביש 6 חוצה צפון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

יש לי חוב שאני צריך לשלם מכביש 6 חוצה צפון.

 

אני נוסע הרבה מקרית אתא לרחובות, ב-Waze הגדרתי "ללא נסיעה בכבישי אגרה" ובכל זאת קיבלתי חשבון על כביש 6 חוצה צפון.

יש מצב ששינו משהו? אני עושה הרבה את המסלול הזה, מעולם לא חויבתי. 

 

מקטע הנסיעה הוא "סומך לדרום, רכב רגיל בשעה רגילה" - העלות היא 1.79 ש"ח. 

השעה שבה הייתי על המקטע הזה היא 5:42 לפנות בוקר. 

 

לא מבין את זה. אין מצב שעליתי על כביש אגרה בשעה כ"כ מוקדמת. 

יכול להיות שהיה כביש רגיל והפכו אותו לכביש אגרה בלי ששמתי לב? 

יש מצב שהופכים כבישים רגילים לכבישי אגרה? 

פורסם

כשאתה נוסע מצומת סומך דרומה הכביש מתפצל ל2. כביש 70 (או 70 ומשהו) לכיוון יגור, והשני זה כביש 6 ליקנעם ודרומה כאשר המסלולים השמאליים במזלג הם ל6 והיציאה מימין (לכיוון יגור וחיפה) היא הדרך הישנה ללא אגרה.

אם מצאת את עצמך במהלך הנסיעה הזאת בתוך מנהרה, הרי שנסעת בכביש שש צפון. מדובר בכביש חדש לגמרי שבנייתו הסתיימה מתישהו ב2020, מה שאומר שלא הפכו כביש קיים לכביש אגרה. הכי הרבה שאפשר להגיד זה שהגישה לכביש האגרה קלה יותר מאשר הגישה לכביש הישן ולכן עשויה להיות מבלבלת, אבל גם זה לדעתי לא המצב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

אולי נתת למישהו לנסוע ברכב שלך בזמן הזה ואתה לא זוכר...

גם קורה

 

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

קרוב משפחה עבד שם בערך שבוע.

ממה שאני הבנתי ממנו, אתה יכול לבקש תצלום של הרכב, ואז:

1. או שהרכב שלך הוא זה שמופיע, ואז הם יכולים לשלוח לך תצלום. (בשחור לבן ובצבע).

2. אחרת, זה לא הרכב שלך, והשירות לקוחות יגיד משהו בסגנון "יש לי בעיה בלפתוח את הקובץ / אני רואה שזה לא המספר רכב הנכון / שלל תירוצים" ולא ישלחו לך את התמונה.

מה שכן הם יעבירו פנייה לביטול החוב. 

אם אתה לא זוכר שנסעת שם, סביר להניח שלא נסעת שם. יש הרבה טעויות במצלמות שלהם. בעיקר עם סיומות של 2017+ (8 ספרות), המצלמה לא מצליחה לזהות את ה-1 המופיע בסוף המספר, וחובות נשלחים לבעלי רכב עם שלל סיומות של 10,20,30,40 וכו'.

וכן, לא פעם התקשרו אליהם אנשים שלפני 20 שנה החזיקו רכב עם סיומת כזו אבל הרכב כבר לא קיים.

בהצלחה.

  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

היה לי סיפור דומה עם כביש 6 (לפני שהיה 6 צפון) - חיוב של כמה עשרות שקלים. שיחת טלפון למוקד השרות השיגה בדיקת התצלום ונשלח לי צ'ק על הסכום שחוייב.

 

לי היה סיפור קטן עם 6 צפון: לפני כשנה וחצי אשתי קיבלה רכב חדש, ביום קבלתו צרפתי אותו למנוי ב-6 צפון. כעבור מספר שבועות קיבלתי הודעת חיוב על נסיעה בכביש יום קודם לכן. התקשרתי למוקד השרות, התברר כי הרכב צולם כשהוא על המובילית, החיוב בוטל.

  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

 

 

לי היה סיפור קטן עם 6 צפון: לפני כשנה וחצי אשתי קיבלה רכב חדש, ביום קבלתו צרפתי אותו למנוי ב-6 צפון. כעבור מספר שבועות קיבלתי הודעת חיוב על נסיעה בכביש יום קודם לכן. התקשרתי למוקד השרות, התברר כי הרכב צולם כשהוא על המובילית, החיוב בוטל.

 

יכול להיות שזה הסיבה שלפעמים מובילים רכבים חדשים שקיבלו רישוי אז מכסים את המספר רישוי שהרכב על המובילית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מובן.

הנקודה שלי היתה ששירות הלקוחות פתר את הבעיה מיידית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...