Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה ברכב, שאני לא מצליח להבין מהי, וגם מכונאים אחרים מבולבלים בעניין.

לפני 3 שנים הייתי נוסע רכב מלא, 5 אנשים מבוגרים, ובכביש היו מהמורות, הרכב היה קופץ, ומאחורה הפח היה נוגע בגלגלים כתוצאה מכך, ריח של שרוף מהצמיג, פנצרים בגלגלים ורעשים מעצבנים של החיכוך בין הפח של הרכב לגלגלים, בעת נסיעה במהמורות. 

לפני שנה בערך עשיתי שיפוץ בבית, והייתי צריך להעמיס מלא קרמיקה ריצוף וחומרי הדבקה במשך שבוע על הרכב, משהו כמו חצי טון כל יום פעמיים ביום.

ואז זה החמיר.. עכשיו אני נוסע אוטו מלא, כל מהמורה הכי קטנה או קפיצה, ישר אני מרגיש את החיכוך המעצבן הזה מאחורה.

המכונאים בדקו את הבולמים, ואמרו שבגלל שלא נוזל שמן מהבולמים אז הם תקינים, ניסיתי לשים 2 ריבועים שחורים מגומי חזק בין הקפיצים על כל אחד מהם, וזה גם לא עזר.

מישהו הציע להחליף את הגומיה שמתחת לקפיצים.

ֿבקיצור אני כבר מיואש מהעניין, אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההצעה האחרונה, והאם למישהו יש ניסיון בעניין ויכול להאיר את פניי בבקשה.

ֿֿסליחה על החפירה, אולי תשאלו איך זה קרה, אז אני מפרט מראש.

תודה רבה לכולם והמשך ערב נעים :)

פורסם (נערך)

על פניו זה נשמע כמו קפיצים עייפים. לגבי בולמי זעזועים, זה שהם לא נוזלים לא אומר שהם תקינים אבל בלי קשר, הייתי בודק את עניין הקפיצים קודם כל ובכלל מסתכל מקרוב על כל מרכיב במתלה מאחורה (למשל האם הסרן האחורי בכלל ישר).

עוד אפשרות זה שהצמיגים או הג'אנטים שלך לא במידה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

• תוכן חדש...