Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני לא יכול לתת לך נתון מדויק על צריכת הדלק

* ניתן לחפש מבחני דרכים של הרכב בעת השקתו וכמו כן יש לקחת בחשבון כי הרכב ומכלוליו אינם צעירים ובתורם ישפיעו לרעה על צריכת הדלק. 

אבל אני כן יכול לעזור בהכוונה לרכב אחר שיתאים יותר לתקציב שלך. 

בעיקרון מה שחשוב הוא לא רק לקנות את האוטו, אלא לתחזק אותו. 

נא לרשום דרישות מהאוטו כגון, אמינות, בטיחות, שנה, צריכת דלק, תקציב אחזקה וכולי.. 

לא לשכוח כי כל רכב יצטרך יישור קו. 

פורסם
לפני 20 דקות, חולה רכב#1 כתב:

שלום, 

אני לא יכול לתת לך נתון מדויק על צריכת הדלק

* ניתן לחפש מבחני דרכים של הרכב בעת השקתו וכמו כן יש לקחת בחשבון כי הרכב ומכלוליו אינם צעירים ובתורם ישפיעו לרעה על צריכת הדלק. 

אבל אני כן יכול לעזור בהכוונה לרכב אחר שיתאים יותר לתקציב שלך. 

בעיקרון מה שחשוב הוא לא רק לקנות את האוטו, אלא לתחזק אותו. 

נא לרשום דרישות מהאוטו כגון, אמינות, בטיחות, שנה, צריכת דלק, תקציב אחזקה וכולי.. 

לא לשכוח כי כל רכב יצטרך יישור קו. 

יותר חשוב לי לדעת מבחינת תיקונים וטיפולים... חשוב לי שזה יהיה רכב יוקרה... והוא במחיר זול ממש אז רוצה לדעת אם זה מתגלם בתיקונים

פורסם

אני מבין את רצונך ברכב יוקרה במחיר נמוך.

ובכן, בעייתי כפי שהבנת מבחינת עלויות שוטפות.

במקרה שלך הייתי שוקל במקום ללכת על הקדילאק שאם אתה הולך עליו אז אתה צריך לרדת עד מודל 2009 ל"התגמש" מעט ולבדוק ביואיק לה קרוס.

לדעתי מחיר של קדילאק 2009 שווה ערך ביואיק 2011-2012.

זה פשוט חלפים זולים משמעותית. 

מאחל לך בהצלחה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...