Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסוזוקי ויטארה 2017 לא מתניע מפעם לפעם. חשבתי שזה המפתח, אבל הבעיה מתרחשת מפעם לפעם עם שני המפתחות. האוטו מזהה שהמפתח 'בסביבה' ופותח את הדלתות, הההקשה של הקוד בקודן גם מתבצעת בהצלחה (קודן עם סמל של סוזוקי). אבל כשלוחצים על מתג ההתנעה הרכב לא מניע. ניסיתי להניע כשהמפתח לחוץ על לחצן ההתנעה, גם זה לא עוזר. גם יש תחושה שההגה ודוושת הבלם 'נעולים'. אחרי נסיונות חוזרים ונשנים, האוטו פתאום מניע, בלי ששום דבר השתנה. כעת הבעיה לא חוזרת במשך שבועות, עד הפעם הבאה.
יש למישהו רעיון מאיפה מתחילים לבדוק בעיה שכזו?

פורסם
בתאריך 5.9.2021 בשעה 19:38, levy כתב:

האם לסוללה חלשה בשלט יכולה להיות השפעה?

בדקתי סוללה... חוץ מזה זה מתרחש עם שני השלטים

בתאריך 5.9.2021 בשעה 20:35, nev כתב:

האם יש לך חיווי אם הבלם לחוץ או לא כשאתה מנסה להתניע?

למען האמת לא כל כך שמתי לב, אבל חושב שלא. לחצתי על הבלם כמובן בשביל להניע, אולי בגלל זה לא היה חיווי?

פורסם

קרה ברכב של  אמא שלי בעיה דומה. התברר שהכבל של החיישן שבודק עם הברקס לחוץ (כי חייבים אותו לחוץ כדי להניע באוטומט) היה רופף ולכן מדי פעם עבד ומדי פעם לא.

במזדה 2 כאשר הברקס לא לחוץ מופיע לד צהוב על כפתור ההתנעה ולד ירוק אם הלד הברקס לחוץ (והקוד הוזן וכו', כלומר מוכן להתנעה). שווה לבדוק.

פורסם

אני בכל זאת הייתי מחליף את 2 הסוללות בשני השלטים ובודק עם שניהם,מדובר בהוצאה זעומה לפני שאתה מתחיל פירוקים במאות שקלים.

פורסם
לפני 23 שעות, levy כתב:

אני בכל זאת הייתי מחליף את 2 הסוללות בשני השלטים ובודק עם שניהם,מדובר בהוצאה זעומה לפני שאתה מתחיל פירוקים במאות שקלים.

עכשיו כשאני חושב על זה, הרכב יודע להתריע על סוללה חלשה במידת הצורך. זה לא קרה פה. 

בנוסף, מאחר והבעיה לא מתרחשת כל הזמן, מאוד קשה לבדוק אותה. במלים אחרות, זה עובד כרגע וכנראה גם יעבוד אחרי החלפת הסוללה. זה יפסיק לעבוד רק כשאסע עם הרכב לאנשהו ואמהר הביתה :)

פורסם

הבעיה לא הולכת לשום מקום היא נישארה.

מחשב רכב לא מזהה את כל התקלות האפשריות ולכן השקעה של כמה שקלים בסוללות לשלט זה זניח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זו רק נעילת ההגה? קרה לי משהו דומה ושניה לפני שהוזמן גרר למוסך, המוסך הציע את הפתרון הבא:

נסה לסובב קצת את ההגה לאחד הצדדים ואז להניע, או אולי לסובב אותו למקסימום שהוא מתיר ואז להניע (לא זוכר מה מהם עבד).

אני לא חושב שזה הסוללות כי זה כן עובד ברוב המוחלט של הזמן, וגם הרכב מזהה את השלט. מה גם שהשלט עובד שבועות אחרי כל תקרית כזו, אז לדעתי זה מצביע על משהו אחר. 

• תוכן חדש...