Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרשתי מניהול הפורום ב YNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו. אני צריך לפנות את הזמן שלי לדברים אחרים, אז בלב כבד מסרתי את המושכות של פורום המכוניות ב YNET.

הנה הודעת הפרידה הרשמית:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-11756320,00.html

זהו. סתם רציתי שתדעו...

אה, וגם מכרתי היום את ה 309... בכלל יום קשה... :cry:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'רמי, אני אצטט את מה שכתבתי לך הרגע ב-YNET - תודה על שנים של ניהול משובח!

אתה ואני הולכים הרבה שנים אחורה, ומאחורינו שיתופי פעולה מוטוריים רבים, שאני מקווה שימשכו גם בשנים הבאות, אפילו שאתה בוודאי תהיה עסוק יותר... אז מתי עושים עוד ג'ימקאנה? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך..........

גם אני ההיתי גולש בYNET עד שפתחו את CARSFORUM ועברתי לפה (כיום אני יותר מחובר ל MAX-TUNING וקורא בפורום STI) היה לי כנוי שונה אבל הושנה במעבר לשרת החדש לכן אן לי כול כך הרבה הודעות אבל גם ככה אני יותר אוהב לקרוא מלהגיב.

ג'רמי יש לך כיוון לרכב החדש?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
ג'רמי, אני אצטט את מה שכתבתי לך הרגע ב-YNET - תודה על שנים של ניהול משובח!

אתה ואני הולכים הרבה שנים אחורה, ומאחורינו שיתופי פעולה מוטוריים רבים, שאני מקווה שימשכו גם בשנים הבאות, אפילו שאתה בוודאי תהיה עסוק יותר... אז מתי עושים עוד ג'ימקאנה? :wink:

רוני

אז מה רוני, העבר האפל שלך מתחיל להתגלות לאט לאט... :wink:

גם אתה היית פעם, לפני שהפכת למפורסם (טוב בערך), מאותם ילדים ששאלו על הלאנטיס של אמא... (זאת אומרת שגם לי יש סיכוי..? :roll: )

וג'רמי בהצלחה בהמשך הדרך, הפורום שניהלת (בצורה טובה מאוד יש לציין) היה המקום שממנו התחלתי את דרכי בעולם המוטורי, ותראו לאן הגעתי עכשיו... :wink:

פורסם

אתה מטיל עלינו את הפצצות אחת אחרי השניה...

קונה 106 ראלי, פורש מניהול הפורום ב- YNET...

למרות שכמעט ולא כתבתי ב- YNET אחרי שעברנו לכאן (מפאת הזמן הקצר שהיה לי להקדיש לפורומים החלטתי לא להתפזר בכולם), מהכרותי איתך באופן וירטואלי עוד מימי IOL ועוד ממפגשים פה ושם, אין ספק שזה הפסד גדול ל- YNET, באמת השקעת שם בפורום ונתת המון!

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בדרכך ותתמקד במה שהכי חשוב - משפחה. :beerchug:

Finger's gonna kill me.

פורסם

גם אתה היית פעם, לפני שהפכת למפורסם (טוב בערך), מאותם ילדים ששאלו על הלאנטיס של אמא... (זאת אומרת שגם לי יש סיכוי..? :roll: )

אין לך מושג כמה אפל עברו (גם הלא כלכך רחוק)...

129.jpg

בידידות :-P

Finger's gonna kill me.

פורסם
זהו. אני צריך לפנות את הזמן שלי לדברים אחרים, אז בלב כבד מסרתי את המושכות של פורום המכוניות ב YNET.

הנה הודעת הפרידה הרשמית:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-11756320,00.html

זהו. סתם רציתי שתדעו...

אה, וגם מכרתי היום את ה 309... בכלל יום קשה... :cry:

ג'רמי, תודה על ניהול הפורום שבו רובנו "גדלנו" - ובהצלחה בהמשך הדרך :!: אני בטוח שעוד נתראה/נשתמע בעתיד :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ג'רמי , בהצלחה בהכל!

גם אני שאלתי אותך שאלה מפגרת אחת או שתיים לפני כמה שנים תחת שם אחר.....שאני לא אגלה :-)

איתך הכביש, אריק

נפגש בג'ימקאנה הבא

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אני מוחה, אלו לא היו שאלות מפגרות!! וגם אם כן, כבר אז היו לי ניסוח ודקדוק ברמה גבוהה יחסית! :-P:wink:

זאת לא אשמתי שלאמא שלי הייתה לנטיס! (טוב, האמת שכן, אני הלכתי איתה לבחור, אבל זה היה יומיים אחרי שהוצאתי רישיון ואמא שלי ממש התלהבה מהלנטיס, אז לא יכלתי להתנגד...)

ועדי - חכה חכה... מה הייתי עושה לך אם הייתי תופס אותך... (ואם לא היית גדול ומפחיד :-P )

:lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...