Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה גדול הרווח מתו נכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם הכותרת או השאלה לא מנוסחות הכי טוב, 

ראשית בריאות מלאה לבן. 

שנית, לא כל אחוזי נכות מאפשרים הקלות או הוצאת תו נכה.

שלישית, הייתי ממתין לחבר הפורום @zvit לתובנות שלו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם בנך זכאי לתו נכה ע"פ הקריטריונים בחוק, אין סיבה לשלם למאכער זה או אחר. היום ניתן להגיש בקשה מקוונת למשרד התחבורה בקלות ובמהירות כאן

ההטבות לבעל תו נכה:

1. פטור מאגרת רישוי שנתית לרכב (תשלום של 26 ש"ח בלבד)

2. חניה חינם בכחול לבן.

3. חניה חינם בחניונים ציבוריים ופרטיים המאפשרים זאת, בד"כ מחייב נוכחות של הנכה ברכב.

תכלס בשביל חניית נכים קלאסית התו כבר לא שווה כלום מזמן, מאחר שאחד מכל עשרה(!) כלי רכב נושא תו נכה.

השימוש לרעה בתו נעשה רעה חולה הפוגעת במי שבאמת זקוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 שעות, אליהו שבת כתב:

ככל שהנכות אמיתית (ללא קשר להליכה) כדאי להוציא תג.

טוב שאתם לא יודעים מה המשמעות לתג לבעיות אחרות, פעמים רבות זה מה שמציל את הנכה ומאפשר לו להתנייד מקום למקום ללא קשר למצב רגליו

לעניין הנחה באגרת רישוי, כן זה מתנה (אוי לכאלו סיבות למתנות) לנכה/אפטרופוס של נכה ואין סיבה לא לקחת (בצדק וביושר).

רק אתן דוגמא: אבא לילד על הרצף לדוגמא, רגלי הילד והאבא 100% אך לים הוא לא יגיע לעולם אם האבא יצטרך לחפש חניה ובסוף יהיה לו חניה מרוחקת, רק עם תג נכה סוף סוף הבן יוכל להגיע לים.

רק בריאות לכולם.

תודה.

אני יסביר לכל המתלוננים, ואולי בצדק.

יש מי שהוא נכה ואין לו רגלים והוא לא יכול ללכת, אבל יש נכויות כמו לדומגא מה שכתבת או פיגור לא פשוט או חוסר עצמאות מוחלט לילד בן 11 ואני לא רוצה להיכנס לבעיות הלא קלות של הבן שלי, אבל נכות וחוסר יכולת להתנייד ממקום למקום או חוסר יכולת ללכת הרבה לא קשורה רק אם יש רגליים לצערי.

רק להמחשת הביריוקרטיה אצלי, ניסיתי לקבל קצבה מביטוח לאומי ולא הצלחתי למרות מגוון רחב של קשיים של בני שאני לא מאחל לאף אחד (אבל הוא מתוק בכמות גבוהה בלי ניתנת להכלה) ואז פניתי לחברה שמקבלת על זה כסף אמנם, אבל היא יודעת מול כל הביריוקרטיה מה צריך ואיזה רופאים ומסמכים חשובים שאני יגיש, והופ הם הוציאו לי המון כסף שהגיע לי בלעדיהם (הלואי שזה היה מכסה עשר אחוז מהעלות של הטיפול בילד המתוק שלי) אבל לא הצלחתי מול המערכת לבד, רק על ידי אנשים שזה המומחיות שלהם.

אותו דבר בתו נכה יש קריטוריונים וכאמור יכול להיות שבלי לדעת מדוייק אני לא יקבל, לכן שאלתי אם שווה לזרוק להם 2000 ש"ח כדי לקבל, והשאלה הייתה בדיוק זה, ההרגשה לשלם על מה שמגיע לי בין כה, אבל יש סיכוי גדול שלא אצליח, לכן רציתי לדעת האם אני יחזיר את זריקת ה2000 ש"ח האלו.

רק בריאות לכולם, ותודה רבה.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ZiggyMan כתב:

מבלי להתייחס אישית למקרה הספציפי, (כי אני לא מכיר אותו) ככל שתגדל כמות האנשים עם תג נכה שהוצא "כי אפשר", כך תגדל הזילות בנושאי תג כזה, ואלו שבאמת זקוקים לזה יסבלו יותר.

אנחנו מזמן - מזמן - מזמן - מזמן כבר שם. ברגע שיש מאעכרים בתחום כלשהו זה אומר שהתעשייה מספיק גדולה בשביל לספק להם פרנסה.

עריכה אחרונה על ידי Korgan
פורסם

עיקר הבעיה אגב איננה עם אנשים שקיבלו תו נכה, אלא בעיקר שימוש לרעה של בני משפחה שאינם זכאים לתו, אבל חונים בחניות נכים, כי "אפשר".

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...