Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl gto 75.4

עתיד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שכל הנשרים דורסים אותי - עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באינטרנט ולא ממש מצאתי תשובה החלטתית...

א.האם הוא עמיד ב2 אום גישור, זאת אומרת אני יכול לחבר שני סאבים בטור לגישור שלו או שהוא לא יעמוד בזה....

ב.יש כפתור בערוץ המגושר של הסאב משהו עם DB עכשיו שמכוונים את הגיין הכל סבבה ואז שמשחקים עם זה הבאס עולה ויורד כאילו זה עוד מין גיין כזה רק שהוא יותר שולט על כמות הבאס ולא על העוצמה שלו, (בלי קשר לקרוס כמובן, שאגב מהתרשמות ראשונית שלי מאוד מאוד חד ומדוייק....)

פורסם

לא.

אם היה ניתן - היה מצויין זאת בחוברת מידע (שניתן למצוא באתר היצרן בדף המוצר).

ככלל, מעט מגברים יציבים בגישור וגם בשני אוהם.

פורסם
אומרת אני יכול לחבר שני סאבים בטור לגישור שלו או שהוא לא יעמוד בזה....

אם התכוונתה שאתה רוצה לחבר את שני הבאבים כדי שהם ירדו ל2 אוהם בתנאי שהם 4 אוהם כל אחד אז צריך לחבר אותם במקביל ולא בתור.

לגבי המתג של הDB זה מתג שמוסיף במקרה שלך באס יש אותו בדרך כלל בכל המגברים והוא מוסיף בדרך כלל 12DB לבאס.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

דבר ראשון, אופן החיבור שאתה מתכוון אליו הינו חיבור מקבילי.

חיבור טורי - יעלה את ההתנגדות, חיבור מקבילי יוריד את ההתנגדות. (תעשה חיפוש אם יש לך עיניין בנושא).

דבר שני, אם המגבר היה יציב ב2 אוהם בברידג, משמע "2 אוהם מונו" .. הוא היה מוצהר 1 אוהם סטראו.

הכפתור המדובר הוא לא שולט על כמות באס, (כמו קרוס אובר אשר תוחם תדרים) , הוא כמו אקולייזר שווה ערך ל"באס בוסט" אשר מגביר את האות בנקודה מסויימת.

דבר שלישי, אכן הקרוס לא רע, קרוס של 12DB.. בדיוק אתמול לקחתי את העינות שלו.

הקרוס של הHIGHPASS, נע בערך מ40-50 הרץ, עד 400-450 הרץ, בסלופ של 12DB.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שני הקרוסים מתחילים ב35 (זה הולך עם בחירה HP או LP)

והLP לפחות על הפנים. נשמע שהוא חתוך ב12DB אבל לא עד ה0 אלא עד קצת לפני הסוף. וככה שומעים את שאר התדרים (אומנם בעוצמה חלשה).

בקיצור - מי שיש לו את המגבר שיקח קרוס חיצוני טוב אם אכפת לו על הרכיבים שלו בעוצמות חזקות.

-נועם

פורסם
שני הקרוסים מתחילים ב35 (זה הולך עם בחירה HP או LP)

והLP לפחות על הפנים. נשמע שהוא חתוך ב12DB אבל לא עד ה0 אלא עד קצת לפני הסוף. וככה שומעים את שאר התדרים (אומנם בעוצמה חלשה).

בקיצור - מי שיש לו את המגבר שיקח קרוס חיצוני טוב אם אכפת לו על הרכיבים שלו בעוצמות חזקות.

-נועם

דווקא לדעתי אתה טועה, אולי יש בעיה בקרוס שלך ספציפית, אצלי חתכתי על 80 הרץ פלוס מינוס את המגבר לסאב, ולא שומעים אפילו רישרוש קל מעל, יותר מזה עם טסט דיסק שמריץ סינוס של 95 הרץ לא שמעתי כלום בסאב

החיתוך מאוד מאוד חד...

פורסם

ברור....בפול ווליום (בלי קליפינג...יענו בווליום המקסימאלי)

אם יש פה מישהו נוסף עם המגבר הנ"ל שיתן חוות דעת בנושא ואף יערוך איזה ניסוי קטן בסיגנון....יתכן ואצלי לא שמתי לב או שלא יודע מה....ויתכן שלך יש זליגה כלשהי בקרוס, אגב...גם אם הוא יתן צליל ממש חלש ביחס לאות שהוא כן מנגן אז תאחלס הבעיה היא מאוד מאוד שולית אלא אם אתה מדבר על זה שהוא מזליג צליל ממש חזק ואז זה כבר מטרד,

נ.ב. בקשר למגבר בלי קשר לנושא : את האחריות נותנים ניופאן, הם נותנים אותה בצמוד למה ? כאילו לא קיבלתי תעודת אחריות שרשום עליה ניופאן קיבלתי חשבונית של סאקאל דיוטי פרי+תעודת אחריות באנגלית משהו אוניברסאלי כזה של JBL אבל בשום מקום לא רשום לי ניופאן חוץ מבאתר שלהם כמובן

פורסם
מישהן יכול לפרט את כל מתגים/ מצבים במגבר הנ"ל

בכך ש 2 ערוצים הולכים לסאב .

מישהו יכול לתת תשובה בנוגע לשאלה?

די חשוב לי..אני עומד להתקין את המגבר בימים הקרובים!

פורסם
ברור....בפול ווליום (בלי קליפינג...יענו בווליום המקסימאלי)

אם יש פה מישהו נוסף עם המגבר הנ"ל שיתן חוות דעת בנושא ואף יערוך איזה ניסוי קטן בסיגנון....יתכן ואצלי לא שמתי לב או שלא יודע מה....ויתכן שלך יש זליגה כלשהי בקרוס, אגב...גם אם הוא יתן צליל ממש חלש ביחס לאות שהוא כן מנגן אז תאחלס הבעיה היא מאוד מאוד שולית אלא אם אתה מדבר על זה שהוא מזליג צליל ממש חזק ואז זה כבר מטרד,

נ.ב. בקשר למגבר בלי קשר לנושא : את האחריות נותנים ניופאן, הם נותנים אותה בצמוד למה ? כאילו לא קיבלתי תעודת אחריות שרשום עליה ניופאן קיבלתי חשבונית של סאקאל דיוטי פרי+תעודת אחריות באנגלית משהו אוניברסאלי כזה של JBL אבל בשום מקום לא רשום לי ניופאן חוץ מבאתר שלהם כמובן

גם אני שותף לשאלה.... קיבלתי רק את החשבונית של ה 200 דולר אותה קיבלתי בעת הרכישה...

לא קיבלתי משהו מעבר... התעודת אחריות באנגלית הייתה מצורפת לחוברות הסבר...

בנס אחותי לא זרקה את הקבלה.... היה זרוק במקרה בתיק שלה..:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...