Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אחי הקטן רכש ממגרש רכב בכפר סבא אופל מריבה 2014 (נגד כל העצות שלי בקשר למוכר ולרכב 😒)

הבעיה הכי גדולה זה שהרכב לא הסכים להניע וכבר במוסך שבוע וחצי, החברת השכרה בהתחלה אמרה שהיא תתקן את הבעיה וכבר 3 פעמים משנה את דעתה, הרכב אצלו פחות מחודש(8 לחודש), הוא נהג עליו אולי 4-5 פעמים באזור ה 20-30 ק"מ סה"כ

מה אפשר לעשות בקשר למצב שכזה? אמרתי לו שינסה לעשות ביטול עסקה ואני אמצא לו רכב כמו שצריך בעצמי אבל מחיפוש קצר באינטרנט עושה רושם שעם רכב משומש ממגרש זה לא ממש אפשרי.

אשמח לכל עצה שאתם יכולים לתת

פורסם (נערך)

אם זו חברה גדולה- גש לשם ואני מבטיח לך ש(זה עצוב) אבל כנראה שרק בהרמת קול מול מנהל הסניף זה יגמר ואם לא,אז פשוט תודיע להם חגיגית שאם הרכב לא יתוקן ,אתם פונים להנהלה הראשית שלהם או לחילופין שיבטלו את העסקה,יחזירו את הכסף ואם לא,תיפגשו בתביעות קטנות (בהנחה שיש ברשותכם הסכם למכירת הרכב+גילוי נאות).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בגדול מה שאמרתי לו, הוא דיי לחוץ לקבל את הרכב חזרה (תקין) ולסיים עם זה כמה שיותר מהר אז מה שנראה לי נעשה זה שנשלם על התיקון לבד ואז נתבע אותם על העלות שלו (אנחנו כבר במשא ומתן איתם על התיקון הזה שבועיים והם מסרבים לטפל למרות שבהתחלה אמרו שכן)

יש הסכמים וגילוי נאות

פורסם

שלח מכתב רשום ואפילו פקס ותודיע להם על שיש להם עד תאריך מסויים (שבוע-שבועיים) לתקן את הבעיה לאחר שהבטיחו לתקן אותה במעמד הרכישה ולא עשו זאת. 

תרשום שבמידה ולא יתקנו, אתה תעשה זאת בעצמך ותתבע את הכסף עוגמת הנפש והלנת התיקון שהובטח.

אם יש לך הוכחות שהם טענו שתיקנו, לך תתקן בעצמך ותתבע על הסכום (לא לשכוח לקחת קבלה על התיקון) 

פורסם

הם טענו שיתקנו ואז אמרו שזה לא באחריות - צעקנו קצת, אמרו בסדר נתקן ואז שוב 3 פעמים

לא בא בחשבון לחכות עוד שבועיים, אמרתי לו שהיום יתן להם צ'אנס אחרון לתקן את זה ואם לא מחר שיתן למוסך אישור לתקן לבד ויתבע אותם

פורסם

הכי נכון לתקן לבד ולתבוע אותם עם הקבלה. ולשים לב שבקבלה מפורט התיקון שנעשה ככה שיהיה תואם לבעיה שהם טענו שתיקנו.

פורסם

הם לא טענו שתיקנו לפני המכירה, בעיה התגלתה שבועיים לאחר העסקה והרכב עומד כבר שבועיים במוסך.

הם טענו שיתקנו בהתאם לאחריות ואז חזרו בהם בטענה שלא באחריות (X3)

פורסם

מבחינת זמן אין ספק שזה תופס, הרכב היה אצלו שבועיים והוא בקושי נסע בו כמה עשרות ק"מ

מבחינתם אם זה תופס זה קצת אפור (בגלל זה הסיפור שהם כל שניה אומרים בסדר ואז לא), אני קצת ממהר לעבודה עכשיו אבל בלילה שאחזור אני יעלה את ההסכם ומה שהמוסך אומרים ותגידו לי אתם

פורסם (נערך)

מדובר בחברת השכרה גדולה (לא חייב לציין שם) ?

אם כן,פנייה במייל/טלפון לשירות הלקוחות שלהם תזרז טיפול.

אם זו חברה קטנה/לא מוכרת זו בעיה.

אני רק מקווה בשבילכם (אם כי לא אופתע), שזו לא תקלת המנוע הארור- מנוע הטורבו המשותף למריבה/אסטרה ולקרוז.

הסיפור בגדול הוא כשל בבוכנות של המנוע עקב LSPI,שמביא למותו של המנוע בטרם עת וכל השיט הזה תודות לשימוש בשמן מנוע,שאינו מתאים לתקן המומלץ ע"י היצרן.

לא סתם הרכבים הללו זולים לרכישה- בסוף הזול עולה ביוקר (בכיס ולא פחות מכך בבריאות).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

פורסם

מדובר בחברת ליספוריו (אישית היית לקוח השכרה שלהם ואחרי הפעם הרביעית שהשכרתי שם הבטחתי לא לחזור - מוזמנים לקרוא את הביקורת שלי בגוגל עליהם.

אני עדיין בעבודה אז אני יעלה את שאר הדברים שאמרתי עוד כמה שעות

ובקשר לבעיה - המוסך (רביע בכפר סבא, נבחר על ידי ליספוריו כשהם אמרו שיטפלו בבעיה) אומר שזה מכסה שסתומים וצינור נשם

פורסם

בעיה עם מגרשים- בד"כ הרוב נותנים אחריות שנה על מנוע וגיר ויש כאלו שנותנים אחריות מורחבת

מה כוללת האחריות שנתנה ליס פור יו ? ניסית לפנות למשרדים הראשיים שלהם ולשירות הלקוחות הראשי שלהם ? 

• תוכן חדש...