Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמ:לק - מה יכול לגרום לדיסקית של המדחס להתקע?

לפני חודשיים התחלתי לשמוע רעשים מאיזור המנוע והמזגן הפסיק לקרר.

המוסכניק הראה לי שהבעיה במדחס של המזגן, שהדיסקית שעליו לא מסתובבת. הוא אמר שזה כי המדחס הלך עקב בלאי אז הוא נתקע. חיכיתי שיהיה מדחס זמין (לדבריו היה מחסור בגלל הקורונה). הוא החליף לי מדחס וגומייה (היא נקרעה בגלל החיכוך). הכל היה טוב ויפה.

אממה, חודש וחצי אח"כ, התחלתי שוב לשמוע את אותם הרעשים. פתחתי מכסה מנוע, ושוב הדיסקית (קלאץ' קוראים לזה?) לא מסתובבת.

השאלה שלי היא אולי יש בעיה אחרת שהמוסכניק אולי פיספס שיכלה לגרום לזה? הרי המדחס הוחלף רק לפני חודש וחצי.

רקע: בשתי הפעמים, התקלה הופיעה אחרי שעשינו נסיעות ארוכות עם האוטו יומיים ברצף בחום והמזגן הופעל חזק במשך כל הנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי ש.ז.
פורסם (נערך)

לא יודע אם המקרה שלך הוא כמו שלי, אצלי המזגן עובד מעולה- ומפסיק לקרר ברגע שחם בחוץ ממש והרכב עומד (לא בנסיעה כי אז אוויר נכנס ומקרר את האיזור)

כשהוא הוא לא מקרר בעצם הדיסקית (שזה הקלאץ של המדחס) לא צמודה וכך בעצם המדחס לא מסתובב יחד עם הרצועה של שאר האביזרים (זו המטרה של הקלאץ, לנתק ולחבר את המדחס לפי הדרישה של המחשב)

עריכה אחרונה על ידי msti
  • תוכן חדש...