Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איבזה טורבו מודל 2001-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים עליה מבחינת ביצועים ל100?? כמה כוח סוס? העם היא יציבה?העם יש לה פונטציל לשיפורים ועוד

פורסם

קודם כל, תריץ חיפוש בפורום, יש הרבה טקסט עליה (חפש "איביזה טורבו" בפורום הייעוץ ברכישה).

ביצועים - כ-8+ שניות למאה, תלוי בשיפורים כמובן. 156 כ"ס במקור, אבל יש הרבה ששופרו באמצעות צ'יפ לכ-180-190. יציבה - נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאיביזה טורבו (1800) יש 156 כ"ס

היא יציבה מאוד, בעיקר בגלל החתך הנמוך של הגלגלים (תענוג בפניות)

פוטנציאל לשיפורים- כעיקרון, האיביזה לא צריכה שיפורים, יש לה שילדה רכה, ואם תוסיף לה כ"ס, זה יכול להרגיש קצת עומס...אבל בהחלט יש לה בסיס לשיפורים, עם קצת רצון וממון.

קח בחשבון- הטיפול של הרכב (פולקסוואגן) יקר, וגם צריכת הדלק, אבל אני מניחה שאתה מבין את זה אם אתה מחפש רכב ספורטיבי.

סה"כ- אחלה אוטו, אני נהנית מכל נסיעה מחדש!

פורסם

רוני שכחת שזה שהאיביזה יציבה זה אומר שכשהיא עומדת אז היא לא נופלת על הצד.

ולמי ששאל,תעשה חיפוש כי השרשורים האלה חוזרים על עצמם כל פעם ויש המון שרשורים עליה,נראה לי שהם יספקו לך את כל התשובות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למה איזה תצגובה אתם מצפים מאישה?!?!?!?

סתאאאאם.... הכל ברוח טובה!

ממש מחמם את הלב שיש נשים שחולקות עימנו את האהבה לרכבים!

מי ייתן ויירבו כמוך!

בקשר לרכב..

אחלה רכב בכללי...

כח יש מספיק..

יציב ככה ככה..

פוטנציאל טוב לשיפורים כפי שנאמר עם קצת רצון והרבה ממון..

חג שמח

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
קצת מוזר לי, היא יציבה מאוד אבל יש לה שילדה רכה? איך זה מסתדר ביחד?

ZX Volcane

אההה... תפסתי אותך...:hihi:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ניסית להסתכל בחיפוש? היו עשרות דיונים על הרכב הזה.

מתחרות נוספות אפשריות שווה לך לקרוא גם עליהן (לרוב זה יהיה באותן שירשורים) גולף GTI, וקליאו ספורט, האחורנה מתנהגת יותר טוב משתיהן, ושתי המוגדשות בעלות אופציה לשיפור קל במנוע (צ'יפ).

גיא

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...