Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש ייעוץ לקניית רכב משפחתי עד 200k ויש לי מספר שאלות. 

הרכב צריך להיות מרווח כדי להכיל כסא תינוק, כסא בטיחות ובוסטר. האם במצב כזה יש רכב 5 מקומות אקטואלי או שרק 7 מקומות מספיק מרווח?

אילו דגמים מומלצים במחיר כזה עבור רכב לזמן ארוך ( 8-10 שנים) כאשר הרכב אמור לעשות 20 אלף ק"מ בשנה?

האם עדיף לקנות 0 ק"מ מאשר אצל יבואן ולבצע אבזור במקום חיצוני?

תודה לעונים

פורסם (נערך)

סקודה קודיאק 7 מושבים 

השנה צריכה להגיעה עם מתיחת פנים (גריל,פנסים אחוריים ,מערכת מולטימדיה)

.לגבי מנוע יש להם1.5 ליטר 150 כ"ס שזה מספיק לרכב הזה (אבל יש גם  יותר ) בתקציב שלך הוא יגיע עם כל הפעמונים והצלצולים

עריכה אחרונה על ידי _IgorandKing_
מילה חסרה
פורסם (נערך)

לא חייבים רכב עם 7 מקומות.

גם לא חייבים להוציא 200 אלף₪ על ג'יפון.

סיטרואן c5 איירקרוס דיזל די עונה לכל הצרכים שלכם. יש לו גם חלוקה שמתאימה לכם של המושבים בשורה השניה.

לסיטרואן הזה 5 שנות אחריות מלאה.

רכב מוצלח ביותר, נוח, חסכוני, מרווח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לעונים.

_IgorandKing_ יודעים מתי הסקודה צריכה לצאת?

vladclar, בדקתי את האיירקרוס. באמת אחלה אוטו אבל זה לא נראה שיכנס שם גם כסא תינוק גם כסא בטיחות ובוסטר באמצע. יש שם 43 ס"מ לכל מושב, מאוד צפוף לכל זה.

פורסם

בסיטרואן c5 אירקרוס יש 3 מושבים נפרדים. זה בין הרכבים היותר הגדולים והמתאימים ביותר ל3 כסאות בטיחות. 

אני הייתי מתעניין באופציה של 7 מקומות בגלל הבאגז היותר גדול והאופציה לכיסא נוסף בעת הצורך

פורסם

קודיאק לא יכיל בנוחות ובטיחות (3 איזופיקס נפרדים), מה שמכיל האיירקרוס. לא יהיה חסכוני כמוהו, לא נוח כמוהו ולא עם 5 שנות אחריות. לא קרוב. אולי יהיה יותר נפוץ, עם שוק יד 2 טוב, עם שם חזק יותר. אבל בעוד 9 שנים את מי מעניין אם הרכב שווה 45 אלף או 60 אלף? לא בשביל זה ארכוש מה שלא מתאים לי.

• רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם רוצים בנוסף מה שקיים בסיטרואן C5 איירקרוס מבחינת המקום בשורה השניה עוד זוג מושבים נוספים, אז רק פיג'ו 5008 אופציה נכונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וואי, רנו פלואנס - מעולה

אני שמה מאחורה שני מושבי בטיחות משולבים + בוסטר בלי גב. אבל בכיף היה אפשר להכניס במקומו עוד מושב בטיחות משולב

גם התא מטען מאפשר עגלה גדולה (אפילו תאומים) ומזוודה גדולה

• תוכן חדש...