Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2.0 2012 או אקורד 2.0 2006-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט ברכישת רכב,

כעיקרון הרצון היה אלפא מיטו 155 ידני 2009-2010 פשוט לא מצאתי משהו מתאים עדיין :mellow: 

ועלתה ההתלבטות גם בין רנו פלואנס 2.0 2012 או אקורד 2.0 2006-2008

אשמח לקבל חוות דעת ממי שמכיר טוב את הרכבים או אפילו מי שהיה לו את אחד הרכבים.

תודה לעוזרים :cool: 

עריכה אחרונה על ידי G-SPEED
פורסם (נערך)

האמת שדי מעניין כי כל רכב עם פואנטה שונה וקהל יעד שונה...

מזה ששקלת לקנות מיטו אני מניח שאתה מחפש משהו שיעניק לך ריגוש בנהיגה, עם כמות מכובדת של כוח.

מה יש בדיוק ברנו שאתה שוקל לקנות אותה? בגלל המנוע 2000?

לא מכיר יותר מדי על הדגם אז אין לי מה לומר.

כן נסעתי על האקורד ונורא אהבתי, את העיצוב החיצוני, העיצוב הפנימי (בגימור אקזקיוטיב), התנהגות כביש מפתיעה לרכב מנהלים, גיר שמגיב טוב ומנוע 2000 חזק.

מבחינתי הוא מארז עדיף במיוחד שאתה לוקח בחשבון את האמינות של הרכב הזה, אם הנסיעות שלך בעיקר מחוץ לעיר אז בכלל הרווחת, כי הוא לא יהיה כזה זללן אם תיסע רגוע, כ-12-14 ק''מ לליטר מחוץ לעיר, בעיר הוא די זללן (מחשב הדרך הראה לי נתון הזוי של 6.2 ק''מ לליטר בעיר, מצד שני היו הרבה לחיצות 😅).

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

מצד שני הפלואנס תהיה צעירה ב-4-6 שנים.

עם כמה שההונדה נחשבת אמינה, אחת מ-2006 תצטרך אישור בלמים לפני טסט ואחת מ-2007 תצטרך את זה החל משנה הבאה.

מעבר לכך, לרכב בן 14-15 יש כבר בלאי, עם כל זה שהוא אמין, ככה שאי אפשר להבטיח שום דבר.

חוץ מזה, הפלואנס עם מנוע 2.0 לא נחשבת מכונית בעייתית.

• מעניין 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...