Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד להתחיל לימודים בחיפה באוקטובר (גר במרכז), ואני צריך רכב שיוכל להחזיק מעט נסיעות במהלך השבוע ופעם בשבוע שבועיים הלוך חזור חיפה-מרכז.

לא חשוב לי כלכך איזה רכב, כל עוד הוא יעשה לי כמה שפחות בעיות ותהיה לו צריכת דלק טובה.

חשבתי על שברולט ספארק 2011-2013 ידנית (זה מה שיש בתקציב) או דייהטסו סיריון אוטומטית.

אשמח לשמוע האם אתם חושבים שהרכבים מתאימים, או אם יש רכבים אחרים שתוכלו להמליץ לי.

תודה מראש!

פורסם

פיאט פנדה ידנית, רנו קליאו דור 3 ידנית, יונדאי i10 ידנית (2011-12), אלטו ידנית.

חיפשתי קצת ביד2 עכשיו, יש לא מעט כאלה במחירים מצחיקים (10-12K) עם ק״מ נמוך ויד נמוכים. תעשה רשימה של כל האקזמפלרים ולך על זה שמטופל הכי טוב.

חייב להגיד שדי הופתעתי, שכחתי איזה אוצרות (בהתחשב בנסיבות כמובן) אפשר למצוא כשמחפשים גיר ידני :)

פורסם

הקליאו הידנית אופציה טובה, נוחה ובעלת בקרת שיוט, נחשבת לדי אמינה, אך עקב יחסי העברה קצרים הסלד גבוה במהירות שיוט, ב100 קמ״ש כ 3200.

דווקא לפנדה סלד נמוך יותר, די נוחה ואמינה, החל מ2011 לרכב יש 69 כ״ס, מקודם היה 60.

הספארק תהיה חזקה משניהם אך מושבים פחות טובים מאשר לקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, Tal7 כתב:

פיאט פנדה ידנית, רנו קליאו דור 3 ידנית, יונדאי i10 ידנית (2011-12), אלטו ידנית.

חיפשתי קצת ביד2 עכשיו, יש לא מעט כאלה במחירים מצחיקים (10-12K) עם ק״מ נמוך ויד נמוכים. תעשה רשימה של כל האקזמפלרים ולך על זה שמטופל הכי טוב.

חייב להגיד שדי הופתעתי, שכחתי איזה אוצרות (בהתחשב בנסיבות כמובן) אפשר למצוא כשמחפשים גיר ידני :)

מעולה אחפש

לפני 8 שעות, yulianx כתב:

הקליאו הידנית אופציה טובה, נוחה ובעלת בקרת שיוט, נחשבת לדי אמינה, אך עקב יחסי העברה קצרים הסלד גבוה במהירות שיוט, ב100 קמ״ש כ 3200.

דווקא לפנדה סלד נמוך יותר, די נוחה ואמינה, החל מ2011 לרכב יש 69 כ״ס, מקודם היה 60.

הספארק תהיה חזקה משניהם אך מושבים פחות טובים מאשר לקליאו.

למה לא טוב לי סל"ד גבוה ב-100 קמ"ש?

ובכללי, האם אני אמור להימנע מרכבים עם 1100 סמ"ק ומטה? או שזה סתם עניין של העדפה אישית של נהגים?

פורסם

כי סל״ד גבוה גורם לרעש.

מנועי ה 1.0 במיני או 1.2 כמו בקליאו לא חזקים, זה מתבטא בקושי בעליות ותאוצה איטית.

דווקא בתחום הזה לספארק יש יתרון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...