Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי ₪500 עם מתיחה לכיוון ה-600₪ גג לזוג. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה אין..

בגלל ההמלצות הרבות בפורום חיפשתי פלקן בעיקרון נכנס בתקציב אבל אין במלאי ואין צפי.

מה שמציעים לי זה:

ווטסו

קומו

ריקן

מקסיס 

השמות האלה לא אומרים לי הרבה, אשמח להכוונה מה הם שווים.

עוד נקודה: לטייר-דיל יש קלבר וגודייר שנכנסים בתקציב אבל הם מ-2019, לעומת החלופות שווה או לא לגעת?

תודה!

פורסם

לדעתי: ברור שעדיף הקלבר או גודייר, האחיזה שלהם הרבה יותר טובה וחוקית אפשר עדיין לנסוע עליהם עוד 4 שנים.

אם הגודייר הוא טורקי אז עדיף הקלבר האירופי.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

חוקית זה נחמד אבל השאלה אחרי שהוא שכב שנה וחצי-שנתיים מה נשאר מהאחיזה שלו?

אולי זה מצויין אני לא יודע

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 4 שעות, tza כתב:

חוקית זה נחמד אבל השאלה אחרי שהוא שכב שנה וחצי-שנתיים מה נשאר מהאחיזה שלו?

אולי זה מצויין אני לא יודע

זה לא לחמנייה. לא מתייבש כ"כ מהר.

חיי מדף של צמיד לפי רוב היצרנים זה +-5 שנים. חיי מדף. זה אומר "תאריך אחרון לשיווק".

תמיד עדיף כמה שיותר טרי אבל אם יש מבצע ממש טוב לא הייתי נמנע מצמיגים כאלו.

• אהבתי 2
פורסם

קניתי 4 צמיגים FALKEN 185.60.14 למזדקנת שלי מ"צמיגי אנטו חנניה"- אין להם אתר עם מחירים צריך להרים טלפון.

קבלתי 4 צמיגים בני פחות מחצי שנה ובאחלה מחיר 260 שנקלים לצמיג.

תרים טלפון אין לך מה להפסיד. אני לא מקבל כלום מהפרסום שלהם - פשוט לקוח מרוצה!

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...