Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות פוליש לרכב של אשתי כדי להעלים חלק מהשריטות השטחיות וגם סווירלים. הבעיה היא שאין לי מכונה, אני רוצה לעשות פוליש ידני.

1. האם יש חומרים שמתאימים יותר לפוליש ידני? או שכל חומר מתאים גם למכונה וגם לידני?
  2. האם כדאי להשתמש בפוליש-וקס? שתי פעולות במכה אחת? או ששתיהן ברמה פחותה?
  3. לאחר הפוליש אני מבין שמומלץ גם וקס. כמה זה חיוני?
  4. יש מדריך טוב לפוליש ידני? רצוי וידאו.

תודה.

פורסם

הי

הכל תלוי מה מצב הרכב שלך

אם יש לך סוירלים, אתה צריך  לעשות עם פלסטלינה להורדת משקעים בתוך הצבע, לאחר מכן פוליש גס, לאחר מכן פוליש עדין, בתום כל פעולה אתה מנגב עם מיקרופייבר.

בתום התהליך, מומלץ לעשות ווקס/או אוטם צבע שהוא וקס סינטטי שמחזיק יותר מעמד.

חומר למכונה וידנית הוא אותו החומר, השאלה כמה אתה מוכן להתאמץ

בהצלחה

פורסם
לפני 22 שעות, hagi1934 כתב:

הי

הכל תלוי מה מצב הרכב שלך

אם יש לך סוירלים, אתה צריך  לעשות עם פלסטלינה להורדת משקעים בתוך הצבע, לאחר מכן פוליש גס, לאחר מכן פוליש עדין, בתום כל פעולה אתה מנגב עם מיקרופייבר.

בתום התהליך, מומלץ לעשות ווקס/או אוטם צבע שהוא וקס סינטטי שמחזיק יותר מעמד.

חומר למכונה וידנית הוא אותו החומר, השאלה כמה אתה מוכן להתאמץ

בהצלחה

תודה על ההסבר.

אני מוכן להשקיע. אני לא מקצוען ואף פעם לא עשיתי פוליש או וקס ואני לא מצפה להעלים את הכל בבת אחת, רק לשפר את המצב (לפחות בשלב ראשון).

אתה יכול לתת לי דוגמאות לפוליש גס ופוליש עדין? זה רשום על החומרים עצמם? יש חומרים מומלצים?

תודה.

פורסם

פוליש גס נקרא קומפאונד.

לבקשתך זה מדריך שמראה את השימוש בפוליש ומסביר הכל:

יש עוד הרבה מדריכים ועוד הרבה חומרים. אם אתה בוחר בפוליש של מגויירס תקנה את מה שבסרטון, האולטימייט.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 23 שעות, Adani כתב:

פוליש גס נקרא קומפאונד.

לבקשתך זה מדריך שמראה את השימוש בפוליש ומסביר הכל:

יש עוד הרבה מדריכים ועוד הרבה חומרים. אם אתה בוחר בפוליש של מגויירס תקנה את מה שבסרטון, האולטימייט.

תודה רבה. 👍

• תוכן חדש...