Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, לפי ספר הרכב יש צורך בתקן DEXOS1 או DEXOS 2. ממה שקראתי באינטרנט DEXOS 2 מיועד בכלל לרכבי דיזל.

ברשותי שמן ZIC X7 5-30 בתקן DEXOS1 GEN2  , האם אפשר להשתמש בו?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

המומלץ הוא dexos 1 gen 2 וצמיגות 5W-20, בדגמים החדשים (עם אותו המנוע בדיוק) אפילו הורידו ל0W-20. הייתה לי ספארק ואני זוכר שאפשר גם 5W-30 לפי הספר.

אם כבר קנית כן תשתמש אם לא אז קנה 5W-20 ואותו התקן.

פורסם
לפני 35 דקות, Krd כתב:

שלום, לפי ספר הרכב יש צורך בתקן DEXOS1 או DEXOS 2. ממה שקראתי באינטרנט DEXOS 2 מיועד בכלל לרכבי דיזל.

ברשותי שמן ZIC X7 5-30 בתקן DEXOS1 GEN2  , האם אפשר להשתמש בו?

תודה

 

השמן מנוע ZIC X7 5-30 בתקן DEXOS1 GEN2, טוב מאוד ומתאים, לתנאי השימוש בישראל

 

 

 

 

אייל.

  • אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אני יודע, רק אימתתי שזה התקן הנכון.

הצמיגות שמומלצת יותר היא 5W-20 וגם זה בסדר אז כתבתי שאם כבר יש לו את השמן אז סבבה ואם הוא מתלבט לקנות שיקנה את הצמיגות הנמוכה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, ליין מן כתב:

 

השמן מנוע ZIC X7 5-30 בתקן DEXOS1 GEN2, טוב מאוד ומתאים, לתנאי השימוש בישראל

אייל.

סתם תהייה,מדוע זה אותו תקן שמומלץ כמו למנועים הבעייתיים של האופל שסבלו כאן מ LSPI  ?

 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הספאקק אטמוספרית וLSPI לא רלוונטי לה נכון, אבל DEXOS 1 היה התקן של רוב מנועי הבנזין גם האטמוספרים לפני שהתחילו הבעיות, בדור השני התייחסו בעיקר לLSPI אבל גם עדכונים קלים אחרים לתקן המקורי.

×
×
  • תוכן חדש...