Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ההנחיות, אסור לצמיגאי לתקן שני תקרים שהמרחק ביניהם פחות מ 20 ס"מ.
אחד התקרים גם קרוב לדופן, איפה שאסור לתקן גם.

חוששני שתצטרך להחליף את הצמיג.
אבל תתנחם בזה שניתן להחליף רק צמיג בודד, כי בן הזוג שלו עדיין בן 3 חודשים (נכון?).
כמובן, שני הצמיגים על אותו הסרן חייבים להיות זהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 13 דקות, vladclar כתב:

לפי ההנחיות, אסור לצמיגאי לתקן שני תקרים שהמרחק ביניהם פחות מ 20 ס"מ.
אחד התקרים גם קרוב לדופן, איפה שאסור לתקן גם.

חוששני שתצטרך להחליף את הצמיג.
אבל תתנחם בזה שניתן להחליף רק צמיג בודד, כי בן הזוג שלו עדיין בן 3 חודשים (נכון?).
כמובן, שני הצמיגים על אותו הסרן חייבים להיות זהים.

כל הארבעה בני 3 חודשים

פורסם

תחפש צמיג זהה לבן זוג מאחורה ותתקין אותו גם מאחורה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בטח ששני הברגים חדרו את כל עובי הסוליה. יתכן שרק אחד ואז הצמיג אולי בר תיקון. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

לא בטח ששני הברגים חדרו את כל עובי הסוליה. יתכן שרק אחד ואז הצמיג אולי בר תיקון. 

צודק. איך אני יכול לבדוק את זה ?

אני מפחד להוציא שאני לא אתקע

פורסם

בצמיגיה יפרקו את הצמיג וייראו מבפנים, האם שני הברגים חדרו.
רצוי שתגיע כבר לצמיגיה שיש בה את הצמיג מהדגם שאתה צריך, במידה ולא תהיה אפשרות לתקן.

פורסם

אני מפחד שיעבדו עליי. אני לא רואה סיבה למה לא לתקן שני פנצ'רים ....

ברור שבפנצ'רייה ירצו להחליף לי צמיג

פורסם

אסור לתקן שני תקרים קרובים מ 20 ס"מ אחד מהשני. אין לך שם 20 ס"מ.
אם שני הברגים חדרו - אין מה לעשות, חייבים להחליף.
אתה תראה ברגע שיפרקו האם יש שני חורים בפנים ( תבקש לראות ברגע שהצמיג יורד מהחישוק ).

פורסם
לפני 19 דקות, בנס כתב:

אני מפחד שיעבדו עליי. אני לא רואה סיבה למה לא לתקן שני פנצ'רים ....

ברור שבפנצ'רייה ירצו להחליף לי צמיג

תחליף לגלגל ספייר, אחרי זה תוציא את שני הברגים אבל לא ביחד אלא אחד-אחד ותראה אם יורד אוויר. 

פורסם

למה להוציא בורג ולהסתכן שיהיה דליפה אם הוא לא מזיק?

בספארק הקודמת שלי נסעתי עם 2 ברגים בשני צמיגים שונים חצי שנה בלי שירד הלחץ בכלל.

בפיאסטה שלי סחבתי רבע שנה עם בורג בצמיג אחד ולא הוצאתי אותו עד שנהיה לי בורג בצמיג אחר שכן התחיל להוריד אוויר וביקשתי כבר לתקן את שניהם.

ידעתי שגם אם יום אחד הבורג יצא (דבר שלא קרה) יש לי צמיג רזרבי ומנפח צמיגים נייד.

פורסם
הבורג השמאלי חדר באיזור שאסור לתקן.
גבולי.
אבל אם הוא לא חדר פנימה, אין בעיה לתקן את התקר מהבורג השני.

פורסם
למה להוציא בורג ולהסתכן שיהיה דליפה אם הוא לא מזיק?
1. אם הבורג לא חדר את הסוליה צריך להוציא אותו כי אם תשאיר אותו אז יתכן שהוא כן יחדור  אחרי שהראש שלו ישחק עקב המגע עם הכביש והבורג יחדור עמוק יותר. 

2. אם הבורג כן חדר את הסוליה, הוא יכול במצבים מסויימים להחזיק לחץ אוויר לא רע אבל עדיין תהיה בריחת אוויר מהחור ובאותו צמיג הלחץ ירד מהר יותר מהאחרים אז במקרה זה צריך להוציא את הבורג ולתקן את התקר. 

האמת, פעם ראשונה אני שומע המלצה לא להוציא את הברגים... המלצה שגויה לדעתי כפי שהסברתי קודם. 

פורסם

היו לי ברגים שלא הוציאו בכלל אוויר למשך לא מעט זמן כמו שכתבתי קודם.

לא הייתי רוצה לשחק רולטה רוסית עם צמיג שזה סתם יבאס לזרוק אותו/להחליף לרזרבי זמנית אם נפלת על הצד הרע של ההסתברות.

לא ראיתי את הראש נשחק בחצי שנה עם הברגים בספארק וגם לא שנכנס עמוק יותר, אני לא חושב שהצורה שבא צמיג מתגלגל שוחקת כל כך אז נראה לי פחות פקטור(אלא אם כן אתה עושה דריפטים😅)

יש לי כרגע בפיאסטה בורג שמוריד לי 2-3psi בחודש ולא מספיק מפריע לי כדי להוציא למרות שיש לי ערכה לתיקון עצמאי (אבל נראה אולי הדלקת אותי עכשיו)

כשאני בודק את הלחץ בכל הגלגלים פעם בכמה שבועות אני כבר ממלא אותו בקצת על הדרך.

• תוכן חדש...