Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה מנועים,

את ה1.2 105 כ"ס בENJOY

1.4 122 כ"ס בטרנדליין 2014

1.4 125 כ"ס בטרנדליין 2015

1.4 150 כ"ס בקומפורטליין

איזה מנוע מאלה נחשב להכי אמין?

אני זוכר את ה1.2 באוקטביה שהיתה לאחי מליסינג שהיה אמין אך כן היתה לו צריכת שמן קבועה.

פורסם

הקומפורטליין היו גם 122 כ"ס לפני 2015,

אז אני מבין שכל מנועי הגולף מוצלחים?

מה לגבי תיבות הילוכים, באיזה שנתון היו תיבות מוצלחות יותר?!

ולמה מוכרי הגולף מבקשים כל כך הרבה מעל המחירון? פספתי משהו?,

הרי זה לא ג'יפון, יש לגולף שוק כזה חזק?

פורסם

ה-122 וה-125 נחשבים אמינים מאוד. 

אם אני לא טועה ההבדל ביניהם תמון בעיקר בזה שב-122 יש שרשרת טיימינג וב-125 רצועה. 

לא יודע מה מצב עמידות הרצועה ב-125 אבל ב-122 שיש ברכב שלי (A1 2012) החלפתי את המותחן והשרשרת בגלל רעשים, כלומר זה שיש שרשרת לא בהרכח חוסך כסף בתחזוקה. 

בנוגע למנוע ה-150 לא שמעתי על בעיות גם. 

בנוגע לתיבת הילוכים ממה שאני הבנתי עדיף שנתון כמה שיותר מתקדם בגדול.

בנוגע למחירון זה הכל עניין של היצע וביקוש... מציע לך להסתכל גם על הלאון ועל האודי A3 שחולקות את אותה פלטפורמה ומכלולים, אולי יהיה יותר קל למצוא רכב מתאים אם תסתכל על יותר דגמים במקביל. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

המנועים שציינת נחשבים למאוד אמינים.
במנוע 1.4 כמו שציינו, אחד מההבדלים הוא באמת הטיימינג (רצועה ב122 ושרשרת ב125).

מבחינת הגיר, באותן שנים מדובר באותו גיר, היום יותר זול לטפל בו וכבר נכתב עליו רבות בפורום אז זה חיפוש ו"מחקר" נוסף שהייתי ממליץ לך לעשות (גם לבד) מלבד הדיון על המנוע.

המחירים של גולף יקרים בגלל הביקוש ולדעתי האישית יש הצדקה (לביקוש כן? - למחיר בארץ של אף רכב אין שום הצדקה)

פורסם (נערך)

תודה חברים,

אבדוק את הA3, את הליאון פסלתי מש2 סיבות, עיצוב הפנים יותר מדי פשוט, ושמעתי על לא מעט תלנוות על איכות הרכבה ורעשים בתוך המרכב,

שבגולף לפחות האיכות גבוהה מאוד.

עדכון: בינתיים הA3 יורדת מהפרק בגלל העדר בקרת שיוט, מבחינתי זה חובה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

אני לא בטוח שאין בקרת שיוט ב-A3 בכל רמות האבזור.

בכל מקרה קח בחשבון שניתן להוסיף בקרת שיוט, אל תתפוס אותי במילה אבל אם יש לרכב כפתורים על ההגה הוספת ידית בקרת שיוט (באאודי זה לרוב ידית נוספת) יחסית פשוטה. 

מה שאמרתי תופס גם לגולף כמובן. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אפשר להרכיב ,לא סיפור. קונים ידית , מודול ורק נשאר לקדד

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

1.2 105 כ"ס ו1.4 122 כ"ס זה לדעתי מנעו EA111 ה1.4 125 כ"ס וה1.4 150 כ"ס זה לדעתי הEA211.

בסיכום כללי לדעתי הEA111 לא מנוע כ"כ מוצלח הבעיה של שרשרת הטיימינג עשתה בו שמות וככל הנראה טופלה. אבל מעבר לבעיית הטיימינג לא נדיר לשמוע על בעיות אחרות במנוע הזה  כמו אכילת שמן או על תקלות בווסטגייט של הטורבו או במערכת ההזרקה וכו... בנוסף לוקח לו הרבה זמן להגיע לטמפרטורת עבודה.

EA211 מנוע מוצלח הרבה יותר שהרבה מהמחלות של הEA111 טופלו בו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...