Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עשיתי בדיקה בקומפיוטסט למיצובישי ספייס סטאר 2019 (יד1/ פחות מ 40 אלף ק"מ), הבדיקה גילתה נזילה בבלם האחורי השמאלי והימני,צריך כיוון פרונט וכיוון מערכת היגוי.

כל השאר יצא תקין.

הרכב חדש דנדש והנזילה בבלמים ממש מחשידה אותי. הבן אדם אמר שהחליף פגוש אחורי כי מישהו שיפשף אותו בחנייה ויצר גומה.

נשמע לי קצת חשוד, או שאני פרנואיד? 

תקלה כזאת בבלמים לרכב חדש נשמעת הגיונית לכם?

פורסם
לפני 1 דקה, Audi-T כתב:

יש סימני תיקון?

תעלה את הבדיקה עם תשטוש פרטים.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

סימני תיקון לפגוש? מהרגע הראשון של הפגישה המוכר אמר שהחליפו פגוש בגלל השיפשוף, בדוח זה גם מצויין כפי שהוא אמר.

אם התכוונת לסימני תיקון לבולמים אז הטסטר לא אמר על זה כלום, רק שיש נזילה וצריך להחליף.

החוברת של הבדיקה לא לידי, יש לירק את התמונה הזאת.

20210511_202014.thumb.jpg.5acaaf671502568c5a54499d145f54d4.jpg

פורסם

"כיוון פרונט" ו"כיוון מערכת היגוי" זה ב 99.9999% מהמקרים כיסוי תחת שרושמים בכל מכון בדיקה. כן, גם למכוניות עם 40-50 אלף ק"מ.

מודל 2019 אמור להיות באחריות יצרן לדעתי, אז התיקון אמור להיות ללא עלות במוסכי היבואן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 8 דקות, איציק נ. כתב:

"כיוון פרונט" ו"כיוון מערכת היגוי" זה ב 99.9999% מהמקרים כיסוי תחת שרושמים בכל מכון בדיקה. כן, גם למכוניות עם 40-50 אלף ק"מ.

מודל 2019 אמור להיות באחריות יצרן לדעתי, אז התיקון אמור להיות ללא עלות במוסכי היבואן.

איציק

נכון, הוא אמר שיחליף את הבלמים במוסך מורשה כי הם באחריות,  אני רק תוהה למה הבלמים התקלקלו ברכב חדש.

לפני 7 דקות, Audi-T כתב:

הדף הראשון יותר חשוב

כשאהיה בבית אני אצלם את הדף הראשון (ואחרים אם צריך, תציין לי)

פורסם
לפני 1 דקה, איציק נ. כתב:

זה לא בלמים, זה ב-ו-ל-מ-י-ם !!! בולמי זעועים !

סגור, טעות שלי :)

פורסם
לפני שעה, Zacka כתב:

אני רק תוהה למה הבלמים התקלקלו ברכב חדש.

יתכן שהיה פגם ייצור. ויתכן שבשניהם. כי יכולה להיות סדרה פגומה, העובד או הרובוט שמרכיב את הבולמים בפס הייצור לוקח אותם מאותו ארגז. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Audi-T כתב:

הדף הראשון יותר חשוב

צירפתי את הדוח המלא, בנוגע למה שרשום בשלדה- כתוב "משמעות שולית", אז זה אומר שהייתה פגיעה מאחור אבל היא לא פגעה בשילדה עצמה?

20210511_234841.jpg

עריכה אחרונה על ידי Zacka
פורסם

בקש מהמוכר את דו"ח הסליקה של חברות הביטוח דרך האתר שלהם. יכול להיות שזה יוכל לשפוך עוד קצת אור על חומרת הנזק של המכה מאחור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...