Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לסטודנט עד 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לקנות רכב ידני עד 18000 הרכב בעיקר ישמש בנסיעות למרכז (ממוצע של 12000) קמ בשנה, אחת לתקופה אני ארצה לנסוע איתו לירושלים ושיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק, אפשרויות האצה והאבזור לא מדברות אלי(כנל לגבי עיצוב)

ראיתי את הספארק אבל הבנתי שיש בעייה רצינית עם המצמד שם

גם אופל קורסה  וסקודה פאביה מצאו חן בעיני, אבל אני פתוח לכל ההמלצות.

עריכה אחרונה על ידי אביב212
פורסם

לספארק יצא ריקול בנושא, כך שהיום לא אמורה להיות בעיה עם המצמד, היתרוןמשל ספארק הוא במנוע החזק יותר לעומת שאר רכבי המיני, יתרון בעליות.

בקטגורית הסופר מיני אפשר לשקול את פיגו 208, נוחה, חסכונית, כדאי לחפש ברמת אבזור הגבוה אקטיב ולא אקסס אך יכול להיות בעייתי בתקציב שלך.

לרכב רצועת טיימינג שיכולה להתפורר ולגרום נזק במקרים מסוימים, לבדוק שהוא הוחלפה.

במחיר זול יותר יש רנו קליאו דור 3 גם כן נוחה מאובזרת טוב יותר מאשר רמת אבזור הבסיסית של הפיגו ונחשבת לאמינה סל הכול.

פאביה/ איביזה עם מנוע 1.4 גם אופציות טובות, לפאביה איכות חומרים עדיפה ומעט יותר מרווחת מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

לספארק יצא ריקול בנושא, כך שהיום לא אמורה להיות בעיה עם המצמד, היתרוןמשל ספארק הוא במנוע החזק יותר לעומת שאר רכבי המיני, יתרון בעליות.

בקטגורית הסופר מיני אפשר לשקול את פיגו 208, נוחה, חסכונית, כדאי לחפש ברמת אבזור הגבוה אקטיב ולא אקסס אך יכול להיות בעייתי בתקציב שלך.

לרכב רצועת טיימינג שיכולה להתפורר ולגרום נזק במקרים מסוימים, לבדוק שהוא הוחלפה.

במחיר זול יותר יש רנו קליאו דור 3 גם כן נוחה מאובזרת טוב יותר מאשר רמת אבזור הבסיסית של הפיגו ונחשבת לאמינה סל הכול.

פאביה/ איביזה עם מנוע 1.4 גם אופציות טובות, לפאביה איכות חומרים עדיפה ומעט יותר מרווחת מאחור.

הרנו תוכל לסחוב את העליות של ירושלים? אני פשוט רואה שהמחיר שלה יחסית זול יותר ונותן לי יותר מרחב ביטחון.

פורסם

פיאסטה ידנית 2014 תכנס לך בדיוק בתקציב.שים לב, צריך להחליף רצועת טיימינג כל 5 או 7 שנים (לא זוכר בדיוק, כתוב על כך הרבה בפורום).

אופציות אחרות הן איביזה/פולו (ידניות) אבל שמורות נמכרות מהר מאוד (ולעיתים גם מעל מחירון).

יש אפשרות גם לאוטומט או שאתה נעול על ידני?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

כעקרון כן, נעול על ידני.

הקליאו נראית מתאימה לי בול, ה208 שמעתי עליה דברים לא משהו אז קצת מתלבט.

איך האופל קורסה? והאם הקליאו תתאים לי לדעתכם? אני פשוט רואה שהמחיר שלה נמוך מאוד ביחס לשאר האופציות, כנל לגבי הספארק.

פורסם

המחיר של הקליאו נמוך כי הוא צרפתיה.

יש גם דור 4 עם מנוע 1.2 כמו לדור ה 3, ויש 0.9 טורבו שיהיה חזק משמעותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התנסיתי על רוב המיני הידניות
ספארק/ 206+ /אלטו/ פיקנטו /i10/פונטו איבו/208.
כולם בידניות כמובן מחריג את האוטומט.
האלטו החסכונית מבינהם
206+ הכי כיפית לנסיעה
פונטו איבו 1400, החבילה הכוללת הכי טובה, מבחינת מרווח, בגאז, חיסכון בדלק, סחיבב ואמינות.
אציין לטובתה אני מחזיק אחת עם 170 אלף ק"מ , יש תקלות פה ושם, אבל סך הכל אמינה וחסכונית מאוד.
אפילו אישתי מעדיפה אותה כל המשפחתית שלה בתוך העיר.
ב18,000 שח אתה יכול למצוא אפילו אחת 2013.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
לפני 12 שעות, Crazy motorcycle כתב:

התנסיתי על רוב המיני הידניות
ספארק/ 206+ /אלטו/ פיקנטו /i10/פונטו איבו/208.
כולם בידניות כמובן מחריג את האוטומט.
האלטו החסכונית מבינהם
206+ הכי כיפית לנסיעה
פונטו איבו 1400, החבילה הכוללת הכי טובה, מבחינת מרווח, בגאז, חיסכון בדלק, סחיבב ואמינות.
אציין לטובתה אני מחזיק אחת עם 170 אלף ק"מ , יש תקלות פה ושם, אבל סך הכל אמינה וחסכונית מאוד.
אפילו אישתי מעדיפה אותה כל המשפחתית שלה בתוך העיר.
ב18,000 שח אתה יכול למצוא אפילו אחת 2013.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

כיום אני מחזיק אלטו, עם כל הכבוד לרכב הזה( ויש! הוא חסכוני ואמין בצורה מדהימה) אבל עליות רציניות זה מתכון להרוס את האוטו, בטח לא ירושליים אחת ל.

• תוכן חדש...