Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר הטיפול האחרון (מה שמכנים בצ'מפיון "טיפול גדול", החלפת פילטרים, שמנים ובלמים) ולאחר החלפת הקודנית באוטו לקודנית חדשה (מטעמי ביטוח. החלפת הקודנית והטיפול נעשו באוטו יום) האוטו לא תמיד מניע בניסיון ראשון. כלומר, אני מכניס את הקוד, מניע את האוטו, הטורים עולים לאיזור ה1000 ולאט לאט יורדים ומתכבים לאחר שהאוטו מתכבה ואני מנסה להניע שוב, הכל עובד. הדבר קורה תמיד כשהמנוע "קר" (בקרים, אחרים חניות ממושכות).

הרכב המדובר הוא גולף שנת 01 ידנית, מנוע 2000 שעשתה 89K.

אגב, אם כבר אני פותח שירשור. קראתי פעם שישנו תוסף לדלק שנקרא K44, שמוסיפים אותו למיכל הדלק והוא מנקה את המנוע (אני יודע שזה תיאור לא מדויק) הבנתי גם שאותו חומר מסדר את בעיית הצלצולים של המנוע - זה נכון? קיבלתי במתנה ממישהו בקבוק חומר (לא זוכר את שמו) שכתוב עליו שהוא מנקה את המזרקים ברכב, האם כדאי להשתמש בו?

פורסם

אולי אתה לא מחכה מספיק זמן עד שהקודן מתנתק ולכן המנוע ניכבה כי לא מגיע הדלק.

נסה לסגור את הקודנית, להמתין איזה 30 שניות ואז נסה להניע.

הוספה: בקשר לחומר שחבר שלך הביא, תכתוב את השם כי רוב החומרים שווים לתחת אני מכיר רק 2 טובים K44 ועוד אחת שאני לא זוכר את שמו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אולי אתה לא מחכה מספיק זמן עד שהקודן מתנתק ולכן המנוע ניכבה כי לא מגיע הדלק.

נסה לסגור את הקודנית, להמתין איזה 30 שניות ואז נסה להניע.

הוספה: בקשר לחומר שחבר שלך הביא, תכתוב את השם כי רוב החומרים שווים לתחת אני מכיר רק 2 טובים K44 ועוד אחת שאני לא זוכר את שמו.

בקשר לקודנית - אני אנסה ואכתוב לכם.

בקשר לחומר, הוא בבקבוק לבן - של חברת ACDelco וכתוב עליו Fuel Injector Cleaner

פורסם
לא מכיר, נראה לי זה סתם חרא. ניסית לחכות כמה שניות?

ניסיתי - לא עובד :(. ניסיתי אפילו לחכות דקה, וזה לא הולך :( מה זה עוד יכול להיות?

אגב, כשאני מכניס את המפתח לסוויץ', נדלקת מנורת ה"מפתח" (בדקתי בספר של האוטו וזה אומר שכאילו המפתח לא תקין וזה משפיע איכשהו על האימוביליזר), ניסיתי עוד מפתח שיש (לא המקורי) וזה שוב קורה. המנורה, אגב, נכבת כשהאוטו נדלק..

אני כבר משתגע מזה.. זאת הפעם השנייה שסתם נדלקת לי נורה (בפעם הראשונה זאת הייתה מנורת הכריות אוויר, הלכתי למוסך והם סידרו את זה)..

אגב, אם אני שם את החומר הזה... הוא יכול להזיק? (החומר מנקה אינג'קטורים - ACDELCO). כי אם הוא לא מזיק, ואמור לעשות רק טוב.. אז עדיף שאני אשים אותו במקום לתת לו להתייבש במקלט.. לא ככה?

תודה על העזרה!

פורסם

השתמשתי ב4 בקבוקים של ACDelco - Injector Cleaner, זה החומר המקורי בו משתמשים לרכבי GM (UMI). נזק הוא לא עשה, אבל גם לא ראיתי שיפור ניכר, אם כי הרכב היה חדש יחסית ובמצב מעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לך בעיה באימובילייזר המקורי של הרכב שקשור גם למפתח.

הערכה שלי שהקודנית לא מחוברת היטב לעבודה במקביל למקורית .

היתה לי בעיה כזאת באלפא 146.

פורסם
יש לך בעיה באימובילייזר המקורי של הרכב שקשור גם למפתח.

הערכה שלי שהקודנית לא מחוברת היטב לעבודה במקביל למקורית .

היתה לי בעיה כזאת באלפא 146.

תודה רבה. אני אברר ת'עניין, הייתה לי הרגשה שהתקנתי במקום של חאפרים (פירקו לי חצי מהאוטו, ולא חיברו הכל בחזרה!)

• תוכן חדש...