Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעשיתי זה שחיברתי כבל 1.5 קשיח עם נעלי כבל לקונקטור העליון, אלא  שאת הכבל האדום חיברתי עם נעלי כבל למפסק מיתוג ON/OFF כדי שאוכל לכבות את המזגן ומהמפסק המשכתי עם כבל לכיוון המפוח,  בנוסף לנעלי כבל ליפפתי את כל החיבורים גם בדבק חשמל שחור, ואכן כשבאתי לכבות הפלסטיק של המפסק היה חם מאד, וכעת בדקתי והכפתור רופף ולא עובד נראה שמשהו שם נשבר בתוך המפסק, כנראה הוא זה שנשרף.

רכשתי אותו מאוטו מודיעין וביקשתי מהם מפסק שיתאים למתח גבוה, והמוכר לא היה בטוח שזה מתאים אבל הביא לי את זה, זה מפסק מאד דומה לזה https://www.4project.co.il/product/toggle-switch-big-on-off

אני באמת מקווה שלא עשיתי נזק גם למפוח בגלל המפסק הזה.

הספקתי לעשות נסיעה של מעל שעה ללא הריח השרוף, ורק בחזור התחיל הריח.

מוזר שלא הבנתי לבד שאם הכפתור חם סימן שמשהו כאן לא תקין.

תודה רבה וחג שמח

פורסם (נערך)

אבי, המפסק שרכשת לא מתאים לזרמים גבוהים מעל 2A. אתה צריך מפסק לזרם גבוה ולא למתח גבוה.

לדעתי אתה צריך מפסק שיכול לעמוד בזרם של 15-20 אמפר.

https://www.4project.co.il/product/dpdt-latching-heavy-duty-toggle-switch

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם

האילתורים האלו, בעיקר אצל אנשים שלא מבינים בחשמל הם מקור לנזק במקרה הטוב ולשריפה במקרה הרע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 15 שעות, avi coen כתב:

הספקתי לעשות נסיעה של מעל שעה ללא הריח השרוף, ורק בחזור התחיל הריח.

מוזר שלא הבנתי לבד שאם הכפתור חם סימן שמשהו כאן לא תקין.

תודה רבה וחג שמח

אתה תמיד מוזמן לשאול כול שאלה טכנית שצצה לך בזמן ביצוע השינוי/תיקון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 23 שעות, מרק10 כתב:

אתה תמיד מוזמן לשאול כול שאלה טכנית שצצה לך בזמן ביצוע השינוי/תיקון.

תודה רבה מאד

מדהים אותי כמה סבלנות יש לך וכמה אתה אוהב לעזור גם לאנשים כמוני שלא מבינים כלום בתחום.

תודה מכל הלב, וחג שמח.

פורסם

תקן את הרכב בצורה מקצועית!

כמו שאמרו, אילתורים, במיוחד כאלו שמבוצעים על ידי אנשים שלא ממש מבינים, יגרמו לנזקים. 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ב"ה

הנגד מהירויות הגיע, והמזגן עובד, תהקלה נפתרה ב"ה

כמדומני שהמזגן אינו חזק כבעבר (אולי נפגע חלקית) , כפי שאני זוכר בנגד הקודם הזריקת אויר היתה חזקה מאד ואפילו יותר מידי, עד כדי שאף פעם לא השתמשתי במצב החזק, משא"כ כעת גם במצב חזק זה סביר ואני משתמש בו בד""כ.

תודה רבה מאד למרק על העזרה הגדולה ועל הסבלנות וההכוונה.

שבת שלום

פורסם

חבל שלא צילמת את מהלך ההחלפה של הנגד.

ייתכן מאוד שהנגד שהזמנת לא מתאים בול לדגם המפוח המותקן ברכבך.

תעלה את דף הנתונים של הנגד או קישור לנגד שרכשת.

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

אז קיבלת נגד איכותי שווה ערך למקורי.

פילטר אוויר החלפת ?

החלפתי, נרכש באותו מודיעין ואני באמת מקווה שהפילטר מקורי ולא חליפי זול.

יש סיכוי  והנגד הישן בדרך למותו עבד על עוצמה גבוהה מידי?

• תוכן חדש...