Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש איזה סט איכותי של הנ"ל וזמין עכשיו באזור המרכז?

פשוט ניסיתי להחליף אתמול פלאגים ובגלל שפעם שעברה סגרתי אותם ממש חזק המפתח פלאגים המעפן של הבזול נשבר כשנשאר לי רק עוד פלאג אחד להחליף.

גם אין לי מפתח ריבועי 8 על 8 או בוקסה (24?) בשביל הבורג ניקוז. ואני מת להחליף כבר שמן ופילטר שמן.

מישהו מוכן לעשות מצווה?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יובל, אני עושה חראקירי.

הבוקסה שנתת לי נתקעה בפנים.

עכשיו גם הפלאג תקוע, וגם הבוקסה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

הזונה יצאה.

פיז'ו מעפנים.

ותודה לכל האנשים היקרים ששעטו לשרשור הזה, טרחו ונידבו את הסטים שלהם לחבר פורום בעת צרה.

ביום שני אני ברחוב המסגר קונה סט שלם מלא ואיכותי וכמוכם אני אנקוט בדיוק באותה מידה של שיתוף פעולה.

פורסם

ישי, אם היית שם את החליפה של האיומים שלך לפני שנשברה הבוקסה של מושיק, היא לא הייתה מעזה להשבר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה ,אבל אוטודיפו לא נכנס אצלי לקטגוריית מקומות לקנות בהם דברים...

אלא אם כן בא לך לשלם פי 3 מחיר על סחורה באיכות מצ'וקמקת.

אני מתכוון לחנות שכונתית (אם אפשר אז נתונה למיקוח) ברחוב המסגר וכו' , שמחזיקה סחורה איכותית.

משהו כמו הפרסי, רק לכלי עבודה... :-D

*** עריכה: במחשבה שניה הפרסי מוכר הרבה ג'אנק... לא הייתי מכנה אותו איכותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תודה ,אבל אוטודיפו לא נכנס אצלי לקטגוריית מקומות לקנות בהם דברים...

אלא אם כן בא לך לשלם פי 3 מחיר על סחורה באיכות מצ'וקמקת.

אני מתכוון לחנות שכונתית (אם אפשר אז נתונה למיקוח) ברחוב המסגר וכו' , שמחזיקה סחורה איכותית.

משהו כמו הפרסי, רק לכלי עבודה... :-D

*** עריכה: במחשבה שניה הפרסי מוכר הרבה ג'אנק... לא הייתי מכנה אותו איכותי.

לא יודע מה איתך, אבל בשביל מכשיר מכני די פשוט שמשתמשים בו 30 שניות פעם בחצי שנה - שנה אין סיבה לקנות "סחורה איכותית", במיוחד עם זה מצריך נסיעה לרחוב המסגר. באוטו דיפו יש חנייה נורמלית. לשלם פי 3? כמה זה כבר עולה? 20-30 ש"ח? מה החיסכון פה? (אם בכלל)

פורסם

אצל שוורץ כלי עבודה ביצחק שדה יש מבחר רחב של כלי עבודה.

קצת יקר אצלם אבל יש להם כלים איכותיים.

ואגב, אני שמח שהסתדרת בסוף. שבת בצהריים -> אנשים ישנים. (לפחות אני)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל בשביל מכשיר מכני די פשוט שמשתמשים בו 30 שניות פעם בחצי שנה - שנה אין סיבה לקנות "סחורה איכותית", במיוחד עם זה מצריך נסיעה לרחוב המסגר. באוטו דיפו יש חנייה נורמלית. לשלם פי 3? כמה זה כבר עולה? 20-30 ש"ח? מה החיסכון פה? (אם בכלל)
עזוב'תי באמאש'ך. חאפר אמיתי (כזה שמתחיל טיפול בלי שיש לו את כל הכלים) מתעצל לנסוע אפילו לאוטו דיפו.

למה להתאמץ אם אפשר לדפוק מברג בפילטר ולסובב? :wink:

ואגב, ידית של דלת פנים בבית יכולה להיות תחליף למפתח מרובע לבורג קארטר פיז'ו...

גילוי נאות - נא לא לנסות את האמור לעיל בבית אלא אם כן אתם ממש, אבל ממש חאפרים חסרי בושה.

פורסם

מפתח פילטר שמן ניתן גם למצוא ברשת חצי חינם. מוצר זהה למה שנמכר באוטו דיפו רק במחיר מטורף של 12 ש"ח.

נכון , זה איכותי כמו שמן של אמריקן איגל. אבל זה פותח את הפילטר כמו גדול. (כבר שנתיים).

• תוכן חדש...