Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש ברשותי הצעה לקנייה של מגבר של ליטיניג אודיו מונו בלוק 250 אר אמ אס במחיר 500-600שקלים(יש לציין חדש עם קרטון ולא גנוב!!!אבל בלי אחריות ובלי קבלות )

השאלות שלי הן כאלה....

1) האם ההצעה שווה=הוגנת?

2) ואמר לי חבר שאין דבר כזה מגבר של לילטינג אודיו 250 אר אמ אס מונו בלוק...אז האם מישהו מכיר את המגבר הנ"ל?

3) איך החברה ליטיניג אודיו והאם היא עומדת בהצהרות יצרן שלה?

בתודה מראש לכל העוזרים וחג שמח לכל חברי הפורום....

פורסם

אני מניח שזה:

B2_350_1.jpg

http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=758

מה שמציעים לך,

ולפי הקישור הזה -

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=113

אתה מבין שהמחיר שלך הוא יחסית טוב אבל הכל תלוי, איזה אלמנט אתה רוצה להגביר

באמצעות המגבר הזה, כי לאלמנטים מסויימים הוא עשוי להיות חלש...

Race Smart

פורסם

יש 2 סוגים של מונובלוקים ללטניג אודיו אחד 150RMS ב4 אום והשני הוא 250RMS ב4 אום ..אז מיהם הציעו לך? אם זה ה150RMS ב4 אום אז לא שווה כי הוא ממש חלש....

אני משאר שזאת סידרת הבולט שלהם...

לי יש מגבר 2 ערוצים של לטנייג אודיו הוא ממש חזק ומפרק לי את הסאב בלי שום בעיה...

אני מרוצה וממליץ אליהם...

פורסם

איזה סאב הוא מפרק לך?

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם
שלום לכולם...

יש ברשותי הצעה לקנייה של מגבר של ליטיניג אודיו מונו בלוק 250 אר אמ אס במחיר 500-600שקלים(יש לציין חדש עם קרטון ולא גנוב!!!אבל בלי אחריות ובלי קבלות )

השאלות שלי הן כאלה....

1) האם ההצעה שווה=הוגנת?

2) ואמר לי חבר שאין דבר כזה מגבר של לילטינג אודיו 250 אר אמ אס מונו בלוק...אז האם מישהו מכיר את המגבר הנ"ל?

3) איך החברה ליטיניג אודיו והאם היא עומדת בהצהרות יצרן שלה?

בתודה מראש לכל העוזרים וחג שמח לכל חברי הפורום....

1. איזה דגם?

2. יש מונובלוק בהספק כזה.

3. היא חברת בת של רוקפורד פוסגייט ומדייקת בהספקים.

פורסם

גם אם הוא 250WRM ב4 אום מוצהר, אתה לא תקבל את ההספק הזה, משום שההספק הזה יתקבל ברגע שהאלטרנטור שלך יפיק 14.4V קבוע, אם המתח של החשמל ברכב עומד על 14V תקבל פחות מ250W

ואם המתח עומד על 12.5-12 המגבר יפיק פחות מ200W.

תמיר

פורסם

לי גם היה את המגבר 2 ערוצים שלהם 250 RMS מגבר מעולה .

אני חיברתי אותו לפיוניר והוא פשוט פירק את הסאב , לדעתי המגבר מאוד מומלץ לסאב הזה .

• תוכן חדש...