Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי פגושים ב AIG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר סבב טלפונים והצעות מחירים מחברות שונות, AIG הציעו לי את המחיר הכי אטרקטיבי, אבל בנוסף לכך - הציעו לי כיסוי שחברה אחרת לא הציעה וזה כיסוי לפגושים. 

אני מצטט מה זה אומר -

* כיסוי פגושים- יחודי ל- AIG, תיקון/החלפת פגוש שנפגע עם גבול אחריות של 8,500 ₪ והשתתפות עצמית של 350 ש"ח. ללא הגבלת מימושים במהלך תקופת הביטוח וללא הפעלת פוליסה.

רציתי לשאול האם מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת? 

בחברה אמרו לי שזה לא נרשם כתביעה, ושהתיקון/החלפה של הפגוש מתבצע דרך חברת שגריר.

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

גם אני קיבלתי הצעה הכי זולה ופער ניכר מ-AIG. מדבר על מאות אחוזים במקרה מסוים (כולל WOBI שבאופן מוזר היו הכי יקרים).

הכיסוי אומר שאם יש נזק לפגוש אתה הולך למוסך הסדר, משלם השתתפות עצמית של 250 שקלים אם אני זוכר נכון והם מחליפים לך את הפגוש מבלי שזה ייחשב תביעה של הפוליסה. כמו כן הם מציעים לספוג את אבדן ירידת הערך אם יהיה כזה עד ל-1.5%.

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון ארוך שנים AIG, הם הכי הוגנים במחירים + כיסוי מעולה ורחב - כולל מראות/שלט חכם. (עכשיו החלפתי בהשתתפות שלהם מפתח חכם)

טמבונים זה חלק פגיע במיוחד באזורים צפופים, שווה בהחלט לעשות את הביטוח הנ"ל. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אהלן חברים , יש לי גם כיסוי פגושים .

והאמת שהטמבון האחורי שלי קצת פגוע יש עליו שריטות וכדומה, אבל לא במצב נורא 

אני רוצה לעשות פוליש וציפוי ננו לאוטו. 

אבל חשבתי לעצמי אולי במקום להתעסק עם מילוי של צבע (יש שריטות שפוליש לא יוריד כי אין יש עומק ללא צבע ) 

אבל אני קצת חושש כי אמנם מצד אחד זה כולה 350 שקל וזה לא נרשם כתביעה אבל מצד שני טמבון חדש זה דרך חברת שגריר ואני לא בטוח אם זה יהיה מקצועי וייראה טוב כמו שזה מגיע מהחברה ... 

מה אתם ממליצים לי חבר’ה?

DEFEB0EB-DD74-426F-8C56-D9D681CA5865.jpeg

BBE8C271-4F8B-4431-9FE3-12470C545E34.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Dushane
  • תוכן חדש...