Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפתחתי את המיכל כדי להוסיף מעט נוזל שכחתי לסגור אותו (לא לשפוט אותי, הייתי 24 שעות אחרי החיסון השני והייתי תופעלת לוואי אחת גדולה :) ).

אחרי נסיעה של כמה דקות בודדות ראיתי אדים יוצאים ממכסה המנוע. ישר עצרתי, הבנתי מה קרה, לא נעלמו הרבה מים וכח עליון דאג ש200 מטר ממני תהיה חנות חלפים.

הבחור חיפש ופשפש ולבסוף מצא את המכסה שבתמונה (משומש). נראה שהוא בסדר וגם הנתונים שעליו תואמים את הנתונים שצריכים להיות בספארק.

מאז עבר מיכל דלק מלא והכל תקין.

יש לי איך לבדוק שהפקק תקין? יש לי בכלל ממה לחשוש? עדיף לגשת ולקנות חדש??

תודה.

IMG_20210213_184514.jpg

פורסם

לפי רפרוף קצר באינטרנט הלחץ של המערכת שלך הוא באמת 20psi אבל שים לב בעתיד שהנתון הזה משנה ויותר מדי לחץ יכול להיות הרסני. 

הייתי בודק סופית ליתר בטחון.

העיצוב של הפקק נראה שונה אבל אם הוא נסגר טוב והוא באותו הלחץ שצריך נראה לי שיהיה בסדר.

פורסם

הכוונה היא שבמקרה יצא לך במזל על הנתון הזה אבל שים לב שאי אפשר לתקוע כל פקק שאתה רוצה שם כי זה יכול לגרום לדברים.

כרגע נראה שסבבה אבל שוב, בדוק לעומק אם זה הלחץ הנכון. אני סתם הרצתי חיפוש של 20 שניות בגוגל והסתכלתי על מה מוכרים לspark M300, אולי יש וריאציות וכאלו.

פורסם

אהה, כן. ברור שהנתון הזה משנה.

בדקתי את זה וציינתי כבר בהודעה הראשונה.

ואכן זה הלחץ הרצוי לספארק שלי.

השאלה היא האם יש בפקק הזה משהו שיכול להיות לא תקין או שכל עוד הוא שלם, הלחץ נכון, ומערכת הקירור עובדת טוב אז אני יכול לנוח?

פורסם

הייתי מוודא שהוא באמת שומר לחץ בפנים (כי משומש) בזה שהמנוע חם אבל סגור פותח את הפקק לאט ולא לגמרי ובאמצע ההברגה שומע אם יש בריחת לחץ, אם לא הייתה אין לחץ במערכת.

מעבר לזה אם נסגר טוב מתאים לנתונים ושומר לחץ הכל טוב.

פורסם

אם אתה מודאג בכל מקרה:
https://cars245.com/en/item/metzger-2140114-sealing-cap-coolant-tank/
10 דולר כולל משלוח, יצרן תחליפי גרמני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...