Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב הקורונה הרכב שלי כמעט ולא זז ממקומו כבר כשנה.
הגיע הזמן לחדש את הביטוח ונראה שהכיוון שהולכים אליו הוא בכל מקרה עבודה רבה מהבית, אז חבל לי לחדש לביטוח שנתי פעם נוספת. (חובה+צד ג').

האם קיים דבר כזה ביטוח יומי? למשל בלחיצת כפתור (אפליקציה), להפעיל ביטוח לאותו היום.

לא לעשות ביטוח בכלל? זה אומר שאני לא אסע ברכב בכלל בכלל וחבל (זה רכב לנשמה)

לעשות ביטוח שנתי ולסוע בו יום 1 בשבוע מספר קילומטרים בודדים? חבל על הכסף...

 

הייתי מוכר את הרכב (נשאר עם רכב 1 בבית), אבל מדובר ברכב שלקח לי למצוא כמה שנים וחבל לי למכור אותו עכשיו.

פורסם

נתחיל ככה:

ביטוח חובה אתה חייב לעשות !!! כל השנה.

צד ג' לפי יום אין. יש כל מיני אופציות של מקיף "לפי ק"מ" , כלומר עלות משתנה בהתאם לנסיעה. כלכלי , זה לא!

או שתמכור או שתשאיר באהבה עם חובה וצד ג (לא הייתי נוסע אפילו שעה רק בכיסוי חובה.)

 

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)

לגבי ביטוח החובה - הוא חייב להיות בתוקף בכל עת כי רכב יכול להדרדר או רוכב אופניים לפגוע בו ולהפצע. אז לגבי הרכיב הזה אין משמעות לביטוח יומי.

 

לגבי ביטוח צד ג' - כמה כבר תחסוך? מדובר בסכומים קטנים, יש להניח עי אפילו אם יש ביטוח יומי (ואיני מכיר כזה) במחיר ליום יהפוך אותו חליקר אחרי הפעלות די מעטות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...