Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אסטרה האצבק 2013.

היום בעבודה נכנסה בי בטמבון הקדמי משאית שעשתה רוורס (מצורף תמונות) כשהגעתי לפחח הוא אמר לי שצריך להחליף את הטמבון ואי אפשר לעשות תיקון כי התיקון יתפורר (אני מאמין שזה חרטא) הוא נתן לי הצעה לטמבון חלופי על סך 2300 כולל תיקון קטן של הכנף מעל הגלגל הימני הקדמי.

עכשיו בעל המשאית הוא חבר מהעבודה והשאלה מה כדאי לעשות (שכמובן יצא הכי טוב לאוטו ולא יעשה בעיה של ירידת ערך) 

1. ללכת על החלפה של טמבון חליפי

2. ללכת על החלפה של טמבון מקורי

3. לעשות תיקון נקודתי לטמבון

אם מישהו מבין במחירים אשמח שיגיד לי כמה מה בערך המחירים ואם הוא מכיר פחח טוב באזור חולון. 

20201230_122255.jpg

20201230_113533.jpg

20201230_162037.jpg

פורסם

המומחה לתיקוני פגושי פלסטיק לרכב, הנו צדוק ב"יופלסט" שברח' שונצינו 10 ת"א,

טל' 03-5371704 או 053-7761888.

הכי טוב שתיגש אליו שיראה הנזק והוא יוכל להגיד לך מה אפשר וכדאי לעשות, עלויות וכו'.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...