Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה עצמית קלה עם הרכב שכתוצאה ממנה הפגוש הקדמי התעקם, נשרט וקצת יצא מהמקום. אני מעוניין להחליף אותו.

מדובר במאזדה 3 קומפורט שנת 2014. הפגוש הקדמי הוא חלק מהפח.

אם אפעיל את הביטוח, הנזק הכספי יהיה סה״כ 2600 ש״ח כולל השתתפות עצמית ועלות נוספת לביטוח בשנים הקרובות.

ברור לי שבמוסך מורשה העלות תעבור את ה-2600 ש״ח. האם יש טעם ללכת למוסך לא מורשה או שעלות התיקון בכל מקרה לא תהיה נמוכה משמעותית מ-2600?

פורסם

יש טעם לגשת למוסך פחחות מקצועי, עם חוות דעת חיוביות/ המלצות ולקבל הצעת מחיר להחלפת פגוש+ צביעה.
או אולי יש אפשרות לתקן את הפגוש הקיים.
פגוש חדש ומקורי כנראה יעלה יותר מ 2600₪, אולי אפילו כפול מזה.
אופציה נוספת שאולי קיימת - פגוש תחליפי.
תבדוק את כל האופציות ותחליט לפיהן.
לדעתי, בכל מה שקשור לתיקוני פחחות וצבע, למוסך מורשה יבואן אין יתרון אוטומטי על מוסך כללי שמתמחה בתיקוני פחחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה.

תוכל להרחיב על פגוש תחליפי? הפגוש שלי הוא בעל צורה יחודית למאזדה (יש קימורים ששם נכנסים הפנסים וכו׳..) האם יכול להיות שיש חיקוי? איפה אני בודק את זה?

פורסם (נערך)

צלם תמונה שנוכל לתת חו"ד יותר מדויקת. בכל אופן אין צורך ללכת למוסך ייבואן

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • תוכן חדש...