Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי בעיה עם התאורת פנים, ברגע שפותחים את הדלתות/סוגרים סוויץ, היא לא נדלקת גם שהיא במצב של פתיחת דלתות.
כשהיא על ON היא נדלקת ומתכבה בOFF. רק במצב השלישי היא לא מגיבה.
מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

האם זמזם אורות עובד? אור דלוק מנוע כבוי, פותח דלת נהג יש צפצוף?

לא זוכר אם יש שם נורת דלת פתוחה בלוח שעונים, אם יש, היא נדלקת כשהדלת פתוחה?

פורסם (נערך)

בסיריון אין התראת דלת פתוחה בלוח השעונים.

החיווי היחיד הוא תאורת הפנים שדולקת במצב Door.

עריכה אחרונה על ידי TurboMan
פורסם
בתאריך 28.12.2020 בשעה 17:42, TurboMan כתב:

בסיריון אין התראת דלת פתוחה בלוח השעונים.

החיווי היחיד הוא תאורת הפנים שדולקת במצב Door.

לא התכוונתי להתראה בלוח שעונים, התכוונתי לתאורת פנים במצב Door...
הכוונה שכשאני שם אותו על המצב הזה הוא לא נדלק.. (המטרה של המצב הזה, שתאורת הפנים תידלק שהדלת נפתחת - תקן אותי אם אני טועה)

בתאריך 28.12.2020 בשעה 17:14, Buki כתב:

האם זמזם אורות עובד? אור דלוק מנוע כבוי, פותח דלת נהג יש צפצוף?

לא זוכר אם יש שם נורת דלת פתוחה בלוח שעונים, אם יש, היא נדלקת כשהדלת פתוחה?

אין התראת דלת פתוחה בלוח שעונים בוודאות, השאלה מה מצב DOOR בתאורת פנים אמור לעשות(לפי מה שידוע לי הוא אמור להדליק את האור שהדלת נפתחת), כי כרגע הוא לא עושה כלום והאור כבוי במצב הזה. 

פורסם
בתאריך 29.12.2020 בשעה 21:23, Buki כתב:

אז תבדוק. אם הדלתות האחרות כן מדליקות את התאורה, תפרק ותנקה את המפסק דלת בדלת נהג. 

טוב אז עשיתי בדיקה היום ומסתבר שזה הפוך ממה שאמרתי, כשהמתג נמצא על מצב DOOR - האור דולק קבוע בלי קשר לפתיחה או סגירה של הדלתות.
בדקתי אם רשום על זה משו בספר רכב, הדבר היחיד שרשמו שם זה שאם קורה מצב כזה לבדוק שהדלתות סגורות כמו שצריך והם כן אז אני לא מבין איזה סיבה גורמת לזה.
מה זה יכול להיות חיישן או משו?

פורסם

יש קודן, לדעתי אין אזעקה כי לא ראיתי רמקול כזה במכסה מנוע...
בנוסף יש את הכפתורים האלה על המרכב איפה שהדלת, לחצתי עליהם כדי לדמות דלת סגורה וזה גם לא עשה כלום... 

פורסם
בתאריך 28.12.2020 בשעה 17:14, Buki כתב:

האם זמזם אורות עובד? אור נמוך דלוק, מנוע כבוי, פותח דלת נהג יש צפצוף?

מה עם זה? 

• תוכן חדש...