Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודשיים עם הרכב ו 3 בדיקות בתשלומים, קרוסאובר sx4 טורבו 2017 של סוזוקי, יוצא לי בנסיעה משולבת כ 10-12 קילומטר לליטר, לי זה נראה נתון ממש ממש לא מחמיא ביחס למה שיצרן הרכב מצהיר,וגם ביחס לצריכה אמיתית שקראתי בביקורות.

הרכב עבר טיפול 45 לא מזמן ועוד לא הגיע ל 60...

מה יכולה להיות הבעיה?.. 

פורסם

ראשית, ברוב המקרים אין קשר בין נתוני היצרן לצריכה בפועל. לגבי הנתון שהוצאת, לא ממש ניתן לענות על כך, כי לרגל ימין שלך, ל"עצבנות" ביציאה מהרמזור ועקיפות, לאזור בו אתה נוהג לנסוע (הררי וכו') ולתמהיל הנסיעות החודשי שלך עיר/בינעירוני חשיבות מהותית איזו צריכת דלק תקבל.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  • רעיון טוב! 2

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ברור. 

רגל ממש לא עצבנית (יש לי cbr600, את העצבים אני מוציא שם :-) )

מישור החוף, נסיעות רגועות לעבודה משולבות בתוך העיר ובחוץ. ברור לי שלנתוני היצרן אין משמעות, אבל 1:10?...

פורסם

שכן שהיתה לו כזו : זו אכן הצריכה. אין פה הפתעה אבל הוא נהג עצבני. מפחיד לסוע איתו.
בדקת במוסך עם מחשב ? נתוני הזרקת דלק ?



פורסם
לפני 9 שעות, save כתב:

שכן שהיתה לו כזו : זו אכן הצריכה. אין פה הפתעה אבל הוא נהג עצבני. מפחיד לסוע איתו.
בדקת במוסך עם מחשב ? נתוני הזרקת דלק ?


 

לא בדקתי מחשב, אני מניח שלפני 4 חודשים כשעשו טיפול אם היתה מופיעה תקלה, היו מטפלים.

 

לחץ אוויר 35 בכל הגלגלים. 

פורסם

האם אתה מסתמך על נתוני המחשב או מבצע בדיקה בעת כל תדלוק? (כמה ק"מ נסעת לחלק לכמה דלק מילאת, בהנחה שאיפסת את הק"מ מהתדלק האחרון)

תתפלא כמה הבדל יש בין השנים.

בכל אופן, זה נשמע כמו צריכת דלק הגיונית מינוס

×
×
  • תוכן חדש...