Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי מגבר (כמה חודשים) הרכבתי אותו באופן עצמאי, אני וחבר שלי ישבנו ועם מעט נסיון בזה ניסינו וניסינו עד שהצלחנו לחבר את המגבר בהצלחה, בלי ערכה אלא עם המצרכים המתאימים (לכאורה) בנפרד (יותר זול).

עד לפני שבוע המערכת עבדה דיי בסדר, היו לי תחושות היא מתחילה "להסריח" והצלילים לא חדים כמו שהיו.

לפני שבוע התחילו הבעיות, בנסיעה רמקול אחד פועל והשני לא, השני כן והראשון לא, עד שביום בהיר אחד (יום חמישי האחרון בצהריים, 25 מעלות בצל) הרמקולים מאחור פשוט שבתו!

פתחתי בדקתי לא הצלחתי למצוא את הבעיה.

הלכתי ביום שישי לכמה טכנאים (2-3) אף אחד מהם לא הסכים להתעסק עם המערכת שלי ואפילו לבדוק אותה כשהיא מחוברת בצורה לא מקצועית בעליל. אפילו טענו שזו סכנת נפשות לנסוע כך כשהחיווט לא מקצועי.

נסעתי למעבדה לבדוק את המגבר כשטכנאי שהסכים לבדוק את הבעיה טען שהבעיה אולי מהמגבר) ובמעבדה טענו שהמגבר לא פחות מבסדר גמור.

לאחר מחשבה רבה ורצון של אור (ORSE) לעזור לי עם ערכה חדשה לבנות את החיווט של המערכת מחדש עם חלקים מתאימים החלטתי שהכי ראש שקט והכי נוח וטוב לי ללכת למתקין מקצועי, להשאיר אצלו את האוטו ולתת לו לשבור את הראש עם החיבורים של המערכת והמגבר באוטו, לחזור לקחת את האוטו עם המפתחות ולחזור הביתה שקט ומרוצה, (מאשר לנסוע לאזור ולהתחיל לפרק את האוטו באופן עצמאי, ולחבר את כל החוטים בשיא החום).

נתתי למתקין את האוטו, חזרתי אחרי כשעתיים, הפלא ופלא, המערכת הייתה הרבה יותר חדה וחזקה מאשר אי פעם! הצלילים נהדרים, הבאסים יותר חזקים, והיא הייתה נקיה מתמיד!

עם חיווט מקצועי אצל מתקין מקצועי וכיוון מגבר אצל מתקין מקצועי שעושה את זה עשרות פעמים בשבוע אי אפשר לצפות לפחות.

עלה לי 300 שקלים להתקין אצלו, שווה כל גרוש!

לכו למקצוען, למדתי את זה בדרך הקשה!

רדיו דיסק של GOLF 4X55

מגבר של BOSS 4 יציאות 1000W

זוג רמקולי פיוניר 240W הסדרה הכחולה

זוג אודיובנק מלפנים 180W

זוג טוויטרים פשוטים

סוף סוף אני ממש מרגיש שאני ממצה את המערכת שלי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...