Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופות לאוקטביה 2020 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

על הנייר האוקטביה נראית מושלמת במיוחד דגם הבנזין שיגיע בסביבות ינואר.

היא מאוד אלגנטית -משהו שאני מאוד מתחבר אליו .

היא פרקטית.

נראה שחשבו על הכל כולל- בידוד רעשים ,כיסאות גדולים ותומכים.

היושבים מאחור לא ירגישו מקופכים -יש גם מיזוג וגם טעית גדג'טים וזה מעולה.

אתמול יצאה סקירת ווידאו בעברית על דגם הדיזל  ושמתי לב לכמה חסרונות די בולטים מבחינתי-

א.המידות שלה גדלו , אני מעדיף רכב מעט קטן יותר מבחוץ שיהיה יותר קל להחנות בתנאי חניה צפופה (גם בבית וגם בעבודה ובמרכז הארץ באופן כללי).

ב.המולטמדיה בנויה כמו טאבלט - מצד אחד משרד התחבורה מזהיר על שימוש בטלפון וגם קונסים על כך ,ובצדק 

מצד שני , משווקים מכוניות בהן על מנת להעלות טמפרטורה ,חייבים להוריד את העיניים מהכביש .

ג.אין לי צורך בתא מטען כה גדול- נראה שהוא מאוד נוח להעמסה אבל הוא ענק .

ד.אמינות הגיר מוטלת בספק- דגם הבנזין ישווק בארץ עם גיר רובוטי יבש .

אם לסקאלה היו יותר כפתורים פיזיים , היא הייתה מבחינתי הבחירה המושלמת אך לצערי גם בה הכל טאצ'.

פורסם

סיאט אטקה סטייל. 

לא ארוכה מידי, מרווחת מבפנים ובתא המטען, מולטימדיה טובה, אותה יחידת הנעה. 

מחיר סופר אטרקטיבי. (הדגם נמצא כרגע בתקופת החלפה, כאשר בליסינג קיימות שאריות של הדגם היוצא ואצל היבואן נמכר הדגם המחודש - תתעקש רק על המחודש כמובן). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפני מספר חודשים הייתי בסוכנות סיאט, כיסא הנהג הרגיש די קשיח , האם מניסיונכם, הקשיחות נעלמת כאשר הרכב נמצא בתנועה ?

אם האוקטביה הייתה משווקת בארץ עם גיר פלנטרי , הייתי בוחר בה למרות החסרונות שציינתי , הגיר הרובוטי מהווה חיסרון מאוד משמעותי מבחינתי ,לאור ניסיון העבר שהיה לי עם הרכב לפני כ4 שנים.

אני לא מאוהב במותג , אני כן שואף למצוא רכב פרקטי ומעניין כאשר נוחות ,אבזור , קדמה טכנולוגית ואמינות  מהווים אספקטים חשובים בבחירת הרכב .

מטעמי בריאות , אני מאוד מתקשה למצוא רכב מתאים- כאשר המכשול העיקרי הוא גובה מפתן הכניסה לרכב .

עד 17 ס"מ זה בסדר .

הקורולה היברידית , רכבים עם מנוע זה פחות משתלמים עבורי מהסיבה שאני לא מנצל את ההלוואה העומדת מביטוח לאומי .

• תוכן חדש...