Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים עליתי על מכשול בדרך והג'אנט מגנזיום התעקם. בעבור 450 ש"ח הג'אנט יושר במוסך שעושה זאת.

הרכב עדיין מציג לי התראות ומסמן לי את הגלגל שהוחלף (היה שם רזרבי למשך כמה שעות) ורושם שיש לכוון לחץ אוויר ומציג סימני התראה. יחד עם זאת הוא עדיין מודד את הלחץ גם בגלגל שהוחלף.

אמרו לי במוסך שזה יסתדר מעצמו - אבל אחרי עשרות ק"מ כלום לא השתנה.

איך ניתן לרמוז לו שהכל בא על מקומו בשלום וכבר אין גלגל רזרבי והכל תקין?

בברכה,

נועם.

פורסם

בדאצ'יה דאסטר, שהוא סוג של בן דוד מדרגה שלישית של הקאדג'ר, יש אפשרות set up בתפריט של התצוגה (צריכה, קילומטראז', שעה וכו'). אני מניח בסבירות גבוהה שלוחות השעונים שלהם דומים.

לחיצה רצופה של כמה שניות מאפסת את תצוגת איבוד האוויר.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שלום שביט.

לחצתי לחיצה ארוכה, אכן התבצע איפוס כלשהו ולמשך כמה שניות לא הופיע הלחץ אלא הופיע --, אבל לאחר מכן זה חזר להיות כמו מקודם.

צירפתי תמונות בהן מחשב הרכב עדיין מסמן את הגלגל שהוחלף.

IMG_20201028_144655.jpg

IMG_20201028_144715.jpg

• תוכן חדש...